Meteen naar de inhoud

Je werkplek inrichten

Je werkplek moet een plek zijn waar je op een fijne manier je werk kunt doen. Overzichtelijk, rustig en vooral ook comfortabel. Wanneer je meerdere dagen op je werkplek doorbrengt, is het belangrijk dat je daar geen klachten aan overhoudt door het hebben van een verkeerde houding. De juiste meubels voor je werkplek kunnen deze klachten voorkomen.

Alle meubels voor een fijne werkplek

Bij Inofec hebben we bureaus, bureaustoelen en kasten die bijdragen aan het creëren van niet alleen een comfortabele, maar ook fijne werkplek. Hoewel een kast misschien niet nodig lijkt, is het fijn om je bureau opgeruimd en overzichtelijk te houden. Het creëert rust en een opgeruimd gevoel. Daarnaast is het belangrijk je bureau en je stoel zo in te stellen, dat die perfect op jouw lichaam is afgesteld.

Doe inspiratie op voor jouw werkplek

Thuis en op kantoor

Tegenwoordig werken we steeds vaker thuis. En het is belangrijk om op beide plaatsen een goede werkplek te hebben. Zorg dat je zowel op kantoor als thuis en bureau en bureaustoel hebt die bij jou passen. Kies thuis bij voorkeur een ruimte die gescheiden is van je woon- eet- of slaapkamer, zodat je werk en privé ook thuis gescheiden houdt.

Kies een stijl die bij je past

Bij Inofec hebben we verschillende collecties met meubels die ook nog eens in meerdere stoffen, kleuren en materialen verkrijgbaar zijn. Je kunt je bureau, bureaustoel en kast dus bestellen in een stijl die bij jou en je werkplek past. Alvast een kijkje nemen? Dat kan! Je vindt onze meubel collecties in onze webshop.

Vind je het lastig om te bepalen welke meubels bij jou passen? Dan helpen onze adviseurs je graag bij het maken van de beste keuze. Ze weten als geen ander wat we in ons assortiment hebben en kunnen jou dus ook altijd voorzien van een goed advies. Neem contact met ons op als je graag een gesprek wilt met een van onze adviseurs.

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan