Meteen naar de inhoud

Meubels voor je verenigingsgebouw

Verenigingen zijn er voor anderen. Om de belangen van anderen te behartigen en vooral ook om veel werk  gedaan te krijgen. De gebouwen waar verenigingen werkzaam zijn, moeten daarop ingericht zijn. Het is een plek waar gewerkt wordt en waar mensen kunnen samen komen. Voor verenigingen is het dan ook belangrijk dat een inrichting functioneel en ruimtelijk is.

Complete inrichting voor een duurzaam interieur

Bij Inofec hebben we bureaus, stoelen, tafels en kasten die goed passen in een duurzaam interieur. De werkplekken kunnen zo ingericht worden, dat werknemers op een prettige en ook gezonde manier hun werk kunnen uitvoeren. Daarnaast hebben we ook meubels om bijvoorbeeld ontvangstruimtes, garderobe en kantine mee in te richten. We hebben een compleet assortiment waarmee we je van een volledige inrichting kunnen voorzien.

Reinigingsmeubel
Basic Fit Nederland
Grijze lockerkast
Basic Fit Nederland

Onze meubels zijn niet alleen duurzaam en ergonomisch, maar ook nog eens stijlvol. Kies voor een tijdloos en strak interieur of juist een wat zachtere, klassiekere inrichting. Alles is naar jouw wens, smaak en behoefte op maat te maken met behulp van stoffering, kleuren en materialen. 

 

Neem alvast een kijkje in onze webshop om inspiratie op te doen, of kom eens lang in onze showroom. 

Marc Libregts

Verkoopadviseur

Samen komen we tot creatieve ideeën die niet alleen mooi maar vooral ook duurzaam en functioneel zijn!

Marc libregts

Contact

Interieurplan voor jouw vereniging

Ga je je gebouw, werkplek of ruimte opnieuw inrichten, dan maken onze adviseurs een interieurplan voor je. Hiervoor brengen we eerst jouw wensen, de verschillende functies van het gebouw en de diverse ruimtes in kaart. Daarna gaan we aan de slag! We kiezen de meubels die hierbij passen maken een interieurplan dat we aan je voorleggen. In dat plan kun je zien hoe de ruimte eruit komt te zien met onze meubels erin. Op basis hiervan kun je een goede keuze maken.

bankje en lockerkasten
Basic-Fit Ladiesclub De Corridor - Almere
Bartafel barstoelen
Basic-Fit Ladiesclub De Corridor - Almere

Vaak zijn onze meubels op korte termijn leverbaar. Onze verkoopadviseurs kunnen je goed informeren over de levertijd van jouw bestelling. Is de bestelling binnen, dan leveren we die op het gewenste adres af én we zetten de meubels voor je in elkaar, zodat jij direct aan de slag kunt. 

Referenties

Deze verenigingen mochten we al helpen bij hun inrichting.

Showroom

Onze meubels zelf ervaren? Kom langs in de showroom.

Webshop

Alvast wat inspiratie op doen voor jouw interieur? Bekijk de webshop.

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan