Meteen naar de inhoud

Je thuiswerkplek inrichten

Duurzaam, functioneel en professioneel. Bij Inofec hebben we meubels waarmee je niet alleen een gezonde, maar ook een stijlvolle thuiswerkplek kunt creëren. Een plek waar je graag bent en met plezier op een verantwoorde manier kunt werken. Waar je productief werkt en met een gerust hart een videocall doet omdat je thuiswerkplek er gewoon goed uitziet. Bureaus en stoelen die niet alleen ergonomisch verantwoord zijn, maar ook stijlvol. Passend bij jou, je huis en je werk. Wij helpen jou je thuiswerkplek inrichten!

Thuiswerken in stijl

Thuiswerken is een van de belangrijkste veranderingen in kantoorwerken van de afgelopen jaren. Steeds vaker werken we vanuit huis. En waar dat eerst nog vaak aan de keukentafel gebeurde, zien zowel werkgever als werknemers steeds meer in dat het essentieel is om ook thuis een goede werkplek in te richten. En dat komt de productiviteit en gezondheid van werknemers ten goede!

Inspiratie voor je thuiswerkplek

Een gezonde werkplek voor thuis

Door thuis een aparte plek in te richten om aan te werken, zorg je ervoor dat je op een gezonde manier je werk kunt doen. Een in hoogte verstelbaar bureau en een goede bureaustoel helpen hierbij. Het is goed voor je gezondheid én daardoor ook weer goed voor je productiviteit.

En buiten dat het je productiviteit verhoogd, brengt een goed ingerichte thuiswerkplek nog een voordeel met zich mee, namelijk een professionele uitstraling. In een tijd waarin we regelmatig videobellen, zowel met collega’s als externe relaties is het fijn dat je ook thuis een professionele omgeving hebt.

Richt jouw ideale thuiswerkplek in

Een stoel die past bij je bureau. Een bureau waarachter je ook staand kunt werken, zodat je je houding goed kunt afwisselen. Met voldoende werkoppervlak voor al je spullen. Het begin van een fijne, productieve werkplek.

Alvast wat tips voor je thuiswerkplek

Om je alvast op weg te helpen bij het inrichten van de perfecte werkplek, delen we graag een aantal tips met je:

1. Stel je stoel- en tafelhoogte zo op elkaar af dat je een ontspannen houding hebt. De juiste hoogte is wanneer je je ellebogen op, of net boven de tafel hebt.
2. Wissel zittend en staand werken af, bijvoorbeeld met de hulp van een (elektrisch) zit-sta bureau.
3. Houd je werkplek gescheiden van de rest van je leefruimte. Berg je spullen op in een werkkast, zodat die in je vrije tijd niet steeds in het zicht liggen en je niet kunnen afleiden.

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan