Meteen naar de inhoud

Team Jumbo Visma

Inofec is official supplier van wielerploeg Team Jumbo-Visma. Team Jumbo-Visma is op dit moment gevestigd in een nieuw, hightech Service Course in ’s-Hertogenbosch. Inofec heeft de meubels geleverd voor de verschillende werkplekken, vergaderruimtes, lunchroom en ontvangstruimte.

Official Supplier Team Jumbo Visma

Team Jumbo-Visma is een Nederlandse wielerploeg die actief is als ProTour-team, wat inhoudt dat de ploeg toegang heeft tot alle wedstrijden van de UCI World Tour.  

Het professioneel topsportteam is 365 dagen per jaar zichtbaar en presteert op het hoogste niveau. Met atleten als Wout van Aert, Primož Roglič, Tom Dumoulin, Marianne Vos en Jonas Vingegaard gaat Team Jumbo-Visma elke dag voor het hoogst haalbare. Samen met Inofec wil het team blijven koersen naar nog meer succes.

Samen winnen!

Jumbo-Visma-4
Jumbo-Visma-2

Elkaar versterken

Team Jumbo Visma en Inofec delen dezelfde intrinsieke drive: samen winnen. Door een goed samenspel van klanten en medewerkers willen we maximaal presteren én daarnaast een bijdrage leveren aan de Nederlandse samenleving. Dit doen we door talent, collega’s en organisaties te ontwikkelen. Om er vervolgens een winnend sportteam van te maken.

We bouwen bij Inofec, een winnend netwerk van medewerkers en klanten die elkaar versterken in hun kracht, kennis en vaardigheden. Samen blijven ontwikkelen en een meerwaarde bieden aan partners, klanten en medewerkers.

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan