Meteen naar de inhoud

R.M.H.C. de Pelikaan

Inofec is vanaf het seizoen ’21 tot en met ’24 trotse mouwsponsor van alle R.M.H.C. de Pelikaan teams. De Pelikaan is een echte familieclub en Inofec is een echt familiebedrijf, een perfecte match. Sponsoring is belangrijk voor de club die nu zowel een heren- als een damesteam in de tweede klasse heeft spelen

Met de komst van Inofec als sponsor, heeft de Pelikaan ook besloten een heuse businessclub op te richten. Dit om de relatie vanuit de club met sponsoren te versterken, maar ook de onderlinge relatie tussen sponsoren. 

Roosendaal & hockey

Deze Roosendaalse hockeyvereniging telt momenteel bijna 1.000 actief spelende leden. Daarnaast zijn nog enkele honderden vrijwilligers actief betrokken bij de club. Naast hockey organiseert de club veel andere activiteiten voor jong en oud. Daarnaast staan er regelmatig hockeytoernooien en clinics op het programma.

Op 18 december 1933 werd de hockeyclub opgericht. De club ontleent haar naam aan het Fokker F.XVIII-toestel De Pelikaan dat op die dag vertrok voor een speciale kerstvlucht naar Batavia in het toenmalige Nederlands-Indië. Een van de bemanningsleden van deze recordvlucht (Sjef Grosveld genaamd) was afkomstig uit Roosendaal.

Opvallende uitingen op & rond het hockeyterrein

Hockey-2
Hockey-1

Opvallen bij de Pelikaan

Er zijn verschillende uitingen op en rond het veld te vinden.  Opvallend kleuren in combinatie met opvallende teksten. Bijvoorbeeld de dug-out bij binnenkomst in de kleur magenta met de tekst: “WIJ ZIJN FAN”. Ook de medewerkers van het clubhuis zijn in het nieuw gestoken, zodat meteen duidelijk is, wie tijdens het vijfde kwart de ‘aanvoerder’ is 🙂

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan