Meteen naar de inhoud

RKVV Roosendaal

Inofec prijkt vanaf het seizoen ’21, voor drie seizoenen op het shirt van het eerste elftal van voetbalvereniging RKVV Roosendaal. Met opvallende sponsoruitingen op het sportpark Hulsdonk willen wij als Roosendaals bedrijf onze naam nog meer vestigen in West-Brabant. RKVV Roosendaal is een voetbalvereniging, die een platform biedt om mensen en organisaties te verenigen. Bij deze club komt men samen door plezier, passie en betrokkenheid tot sportieve prestaties op eigen niveau. Bij Inofec staat gezondheid en bewegen hoog in het vaandel. Met het financieel ondersteunen van de grootste sportvereniging van Roosendaal wil Inofec zich vooral inzetten voor alle 1.500 leden van de club.

Voetbalvereniging met meeste leden

RKVV Roosendaal is een voetbalvereniging, die een platform biedt om mensen en organisaties te verenigen. Bij RKVV Roosendaal komt men samen door plezier, passie en betrokkenheid tot sportieve prestaties op eigen niveau.

Inofec en RKVV Roosendaal hebben een contract ondertekend voor de komende drie seizoenen. “We vinden het vanuit de club belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is tussen sponsor en de club. Het is belangrijk dat we elkaar blijven vinden in ideeën om elkaar te kunnen ontwikkelen.

Opvallen op sportpark Hulsdonk!

RKVV-1
RKVV-4

Van top tot teen Inofec

De gehele garderobe van het eerste team van R.K.V.V. Roosendaal is vernieuwd met de komst van Inofec als hoofdsponsor. 

Zo is er een shirt voor de thuiswedstrijd, eentje voor het warmlopen en een voor de uitwedstrijden. Ook de trainingspakken en voetbaltassen zijn voorzien met ons herkenbare logo.

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan