Meteen naar de inhoud

Golfcentrum Roosendaal

Een sportieve combinatie van golf en business. Eén van de hoofdredenen om een samenwerking met Golfcentrum Roosendaal aan te gaan. Golf is een van de snelst groeiende sporten in Nederland. De Nederlandse Golf Federatie staat samen met voetbal en tennis in de top drie van de grootste sportbonden van Nederland. Daarnaast staat golf synoniem voor passie, beleving, actief buiten zijn, kwaliteit, samenwerking en competitie. Thema’s die opvallend goed bij Inofec passen. We staan achter deze club!

Golfcentrum Roosendaal

De Stok is een golfbaan ten westen van Roosendaal. De Stok is de thuisbaan van golfvereniging De Stok. De golfbaan ligt aan het einde van een straat die ook De Stok heet. Hier was vroeger het openluchtzwembad De Stok.

De Stok beschikt over een compacte par 33-baan van 9 holes die door de Belgische golfbaanarchitect Bruno Steensels werd ontworpen. 

Op 16 juli 2010 kreeg de baan de B-status van de Nederlandse Golf Federatie.

Proosten & krabbelen

Golf-3
Golf-4

Samen golfen?

Altijd als eens willen golfen in Roosendaal? Dat kan. We nodigen je graag uit voor een rondje golf. We maken niet alleen de opvallendste inrichtingen, maar vinden het ook enorm gaaf om hierover te vertellen. Schrijf je hieronder in en dan nodigen wij jou binnenkort uit om een balletje te komen slaan bij Golfcentrum Roosendaal!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan