Meteen naar de inhoud

Aleco

Topbegeleiding en topzorg toegankelijk voor iedereen! Dat is de visie van Aleco in Roosendaal. Zij bieden deskundige begeleiding van betrokken coaches, in een sociale setting, met de beste zorg binnen handbereik. Aleco heeft mooie plannen om de komende jaren te bouwen aan een sportieve toekomst. Wanneer jij wil sporten in Roosendaal, dan denk je aan Aleco.

Sporten & Roosendaal

Voor ieder niveau biedt Aleco sporten en bewegen aan. Van topsporters tot recreatieve sporters en van bedrijven tot sociaal maatschappelijke doelgroepen, Aleco zet aan tot bewegen!

Of je nou een All Star bent en gaat voor goud of als recreatieve sporter fit & gezond wilt worden en blijven. Aleco biedt je deskundige begeleiding van betrokken coaches.

Aleco brengt met  JouwTeamInBeweging, bedrijven of sportteams actief in een inspirerende omgeving.
Met deskundige en energieke Fit4TheJob trainingen zorgen de medewerkers van Aleco dat medewerkers, teams en organisaties fit worden én blijven.

Daarnaast bieden zij kwetsbare jongeren met (onontdekte) talenten en ambities oprechte aandacht en professionele coaching in het kader van MeetYourTalents.

Karakter verslaat talent!

Aleco-3
Aleco-1

Go go go!

Inofec stimuleert, net als Aleco, een actieve en energieke (werk-)dag. Wij doen dat met ergonomische producten in ons assortiment maar ook richting medewerkers door sportieve initiatieven te organiseren. Aleco doet dat met een sportief moment of trainingsplan!  Op deze manier was de sprong naar een samenwerking snel gemaakt. 

We hopen dat Aleco nog veel sportiefs tot ontplooiing mag brengen. Samen met Inofec.

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan