Meteen naar de inhoud

Voel je thuis bij de Hartekamp Groep

Het hoofdkantoor aan de Zadelmakerstraat in Velserbroek is prachtig geworden!
Iedereen wil een goede dag. Dat is waar de Hartekamp Groep voor staat. Bij de Hartekamp Groep kun je wonen, werken, leren en ontspannen. Met de geboden ondersteuning gaat men uit van wat wél kan. Zo helpen ze mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking het leven te leiden dat men zelf voor ogen heeft. Hierbij kun je denken aan behandeling, ontwikkeling, vrijetijdsbesteding en wonen.
Uiteraard met alle aandacht, bescherming en voorzieningen die daarbij horen. Deze vele diensten worden aangeboden op meer dan 40 locaties in Zuid- en Midden Kennemerland! Inofec en de Hartekamp Groep werken inmiddels een flink aantal jaren succesvol samen. 

Samenwerking Hartekamp & Inofec

We worden enthousiast, wanneer een goed idee werkelijkheid wordt! De Hartekamp Groep kwam met het idee om kasten in te zetten om de open werkruimte te verdelen. Nu is dit idee niet nieuw, maar wel zijn de kasten naar het ontwerp van de Hartekamp Groep gemaakt. Een wisselbare indeling, meer dan alleen opbergruimte in combinatie met akoestische panelen. 

Het gebruik van groen, hout en zwarte bureauonderstellen zorgen ervoor dat de nieuwe locatie naast kleurrijk, ook rust brengt. Met als resultaat een prettige, comfortabele en inspirerende kantooromgeving!

Toegepaste producten

Hartekamp-600x600-2

Akoestische receptiebank Basket

DUO zit sta bureaus met akoestische Dutchcreen scheidingswanden

Hartekamp-600x600-3

Arbo bureaustoel NPR Deluxe

Hartekamp-600x600-1

Op maat gemaakte houten vakkenkast met akoestische panelen

Comfortabele fauteuil Sorriso

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan