Meteen naar de inhoud

De Watertuin

Ontspannen, sporten & leren

Zwembad De Watertuin is hét nieuwe zwembad van de gemeente Rucphen en omgeving. Vertrouwd, duurzaam en voorzien van alle moderne gemakken zorgt zwembad ‘De Watertuin’ voor een volledige waterbeleving voor jong en oud, sporter en recreant. Iedereen kan weer genieten van een mooi en modern zwembad met de bijbehorende faciliteiten. 

Het zwembad is een belangrijk onderdeel van sport- en recreatiegebied De Binnentuin. Dit is het groene gebied tussen Rucphen, Sprundel en St. Willebrord. In sport- en recreatiegebied De Binnentuin vindt u naast het zwembad ook Snowworld, De Heemtuin, een manege, een modelautoracebaan en 5 sportverenigingen.

Gastvrije ontvangst & receptie!

Inofec heeft de nieuwe ontvangstruimte bij de Watertuin voorzien van opvallende meubels. De kleurrijke stoelen en tafels zorgen voor een frisse en speelse look.

Het was de doelstelling van de medewerkers dat bezoekers zich gastvrij en welkom voelen. In de ruimte is zijn twee grote wanden met planken bedekt. 

Toegepaste producten

Watertuin-600x600-1

Kuipstoel Cloë i.c.m. een boomstamtafel

Watertuin-600x600-2

Barkrukken Cloë i.c.m. met Spinner kolompoottafels

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan