Meteen naar de inhoud

Deze overheidsgebouwen hebben een Inofec interieur

Gemeentehuizen, politiegebouwen en bibliotheken hebben op het eerste gezicht niets met elkaar gemeen. Maar niets is minder waar, het zijn allemaal overheidsgebouwen. En die gebouwen hebben allemaal publieke functies, waar mensen van allerlei leeftijden en met allerlei doelen samenkomen. En de inrichting moet daarop afgestemd worden. Voor onderstaande instanties mochten wij dat al doen. Lees verder over hoe wij deze projecten aangepakt hebben.

Zwembad De Watertuin is hét nieuwe zwembad van de gemeente Rucphen en omgeving. Vertrouwd, duurzaam en voorzien van alle moderne gemakken.
Eind 2020 zijn de nieuwe bewoners gearriveerd op de nieuwe locatie aan de Zwet 40 in Delfzijl. Deze locatie biedt aan ongeveer 400 asielzoekers ruimte.
In samenwerking met een architectenbureau verzorgden we voor deze gemeente een huiselijke inrichting in een oud, historierijk bankgebouw.

Neem contact op met onze adviseurs

Overheidsgebouwen dienen verschillende doelen en hebben meerdere functies. Zowel de medewerkers als de bezoekers moeten er op een goede, prettige manier gebruik kunnen maken. Van openbare ruimtes voor lezingen of ontvangst, tot aan (flex)werkplekken en vergaderzalen. Onze adviseurs denken heel graag met je mee om een duurzame, functionele en sfeervolle inrichting te creëren.

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan