Meteen naar de inhoud

Pascal Zuid

School voor het VMBO

Pascal Zuid zegt met trots dat zij dé vmbo school zijn. Gevestigd in Zaandam Zuid komen leerlingen uit Zaanstad, Oostzaan en Amsterdam-Noord. Pascal Zuid is onderdeel van Stichting ZAAM
interconfessioneel voortgezet onderwijs.

De medewerkers en leerlingen kennen elkaar en dit creëert een fijne sfeer, maar ook kwalitatief goed onderwijs. Er is aandacht voor persoonsontwikkeling, creativiteit & gezondheid én  er wordt gewerkt aan een goede basis op het gebied van algemene- en vakspecifieke kennis.

De gebruiker centraal!

De aula van Pascal Zuid voldeed op verschillende wensen niet meer. De nieuwe omgeving is een inspirerende leer- en werkomgeving geworden. Een centrale plek waar leerlingen & medewerkers elkaar kunnen ontmoeten, werken, studeren of vergaderen. 

Er is gekozen voor een op maat gemaakt podium met verschillende functies. Het podium wordt gebruikt voor presentaties, maar ook tijdens de dagelijkse pauzes. Gezien de hoogte van de aula was er ook een akoestische uitdaging. Er is gekozen voor verschillende moswanden. Deze wanden bieden naast groen in de aula, ook meer rust. 

Het gekozen meubilair, zijn meubels die tegen een stootje kunnen en geschikt zijn voor intensief gebruik. De volkern tafelbladen zijn kras- en snijvast. 

Toegepaste producten

Grote hoekopstelling bestaande uit Lounge zitelementen van Roofer

Pascal-Zuid-600x600-1

Brick zitelementen van Roofer i.c.m. kolompoottafels

Pascal-Zuid-600x600-2

Tri-bune & Two-bune zitelementen van Roofer

Bow zitelementen van Roofer

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Sfeerboek

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan