Meteen naar de inhoud

De Hogeberg

Openbare Scholengemeenschap Texel

De Openbare Scholengemeenschap ‘De Hogeberg’ is een scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo. In het schooljaar 2005-2006 telde de school 911 leerlingen. De school is gevestigd in Den Burg op Texel. Het is tevens de enige middelbare school op het Waddeneiland.

De OSG heeft een goed geoutilleerde mediatheek in huis waar leerlingen gratis gebruik van kunnen maken. De ruimte was na een aantal jaar toe aan een complete update. Inofec heeft samen met de Hogeberg de Mediatheek vernieuwd. 

Eén ruimte voor verschillende gebruikers.

Geweldig om te zien hoe een samenwerking tussen verschillende partijen (directie, leerlingen en Inofec) een bestaande ruimte compleet kunnen vernieuwen met uiteindelijk méér functies. Een totaalontwerp voor 200 vierkante meters aan studieruimte, 4 stilte werkplekken en diverse soorten projectplekken.

Met behulp van onze trapezium opstellingen (leverbaar in verschillende kleuren, formaten en opstellingen) hebben wij er voor gezorgd dat de inrichting verdeeld is in meerdere ruimtes!

Door middel van deze trapezium opstellingen kunnen leerlingen, maar ook medewerkers met rust werken en geconcentreerd aan de slag. 

Toegepaste producten

Leestafel Brend met massief eiken blad en verzonken stalen poten i.c.m. de kantinestoel Claudio 

De-Hogeberg-600x600-2

Luxe wachtkamerfauteuils October i.c.m. de ronde poef Oto

Univers trapezium tafels, afgeschermd met akoestische scheidingswanden van Dutchcreen i.c.m. de draaistoel TrilloPro

Modulaire zitopstelling Circus i.c.m. akoestische wanden

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan