Meteen naar de inhoud

LMC Voortgezet Onderwijs

Goed, veelzijdig en persoonlijk onderwijs 

Stichting LMC Voortgezet Onderwijs (LMC-VO) biedt interconfessioneel en algemeen bijzonder voortgezet onderwijs aan in Rotterdam. Vanuit 23 kleinschalige scholen verzorgen zo’n 1.200 medewerkers, veelzijdig en persoonlijk onderwijs aan ruim 8.600 leerlingen! Alle onderwijsniveaus zijn vertegenwoordigd: van praktijkonderwijs tot en met gymnasium.

Stichting LMC Voortgezet Onderwijs is ontstaan uit een aantal fusies van schoolbesturen. In haar huidige vorm bestaat de Stichting LMC Voortgezet Onderwijs sinds 1 januari 1999.

Multifunctionele inrichting voor leerling én medewerker

Een inrichting die eenheid uitstraalt door de kleurencombinaties, materialen en de positionering van het meubilair. De ronde tough wrap banken in de aula, de gekleurde traptreden en de treinbanken vormen de eyecatchers bij LMC. In deze inrichting is gebruik gemaakt van losse meubels, als maatwerk.

De aula biedt voldoende verschillende plekken om te zitten met medeleerlingen. Medewerkers kunnen, naast de kantoren, gebruik maken van vergaderruimtes, spreekruimtes en natuurlijk de teamkamer. In deze kamers is er gebruik gemaakt van rustige en natuurlijke tinten.

Toegepaste producten

LMC-600x600-3

Receptiebank October i.c.m. Oto poefjes en de salontafel Halifax

Tough Wrap ronde banken van Roofer

Boomstamtafel i.c.m. Cloë designstoelen

LMC-600x600-1

Tribune voorzien van Roofer Steps

Treinbank Loeff i.c.m. kolompoottafels

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en uw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel uw ambities. We spreken graag met u af!

Kom op bezoek

We nodigen u graag uit in onze showroom!

Sfeerboek

Alles voor uw inrichting. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan