Meteen naar de inhoud

Gerrit van der Veen College

Middelbare school in Amsterdam

Een kleinschalige cultuurprofielschool voor havo en vwo, waar creativiteit en cognitie hand in hand gaan en elkaar versterken. Men bereidt jonge mensen voor op het vinden van hun plaats in een steeds veranderende samenleving. Op deze school wordt een leerling uitgedaagd zich optimaal te ontwikkelen, ook vanuit eigen vraag- en leerbehoeften. Een school waar personeel, leerlingen en ouders met elkaar in open dialoog zijn en waar een ieder vanuit zijn eigen rol zijn verantwoordelijkheid neemt.

Gerrit van der Veen College maakt deel uit van stichting ZAAM.

ZAAM is een organisatie voor voortgezet onderwijs en verzorgt het onderwijs voor ruim 11.000 leerlingen in Amsterdam, Zaanstad en Monnickendam. De organisatie bestaat uit 23 scholen voor praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo.

Optimaal benutten van vrije ruimte 
Op twee verdiepingen is ervoor gekozen om de ruimte in de hallen en ruimte bovenaan de trappen te benutten. De combinatie van hoog en laag samen met verschillende kleuren creëren een uitnodigende indeling. Hier kunnen leerlingen voor of na lessen en tijdens tussenuren gebruik maken van de verschillende werktafels en picknicktafels. 
 
Personeelskamer met kleur!

Voor de personeelskamer is gekozen voor de Claudio van Perfecta. De Claudio is een moderne stoel, die makkelijk is in onderhoud en enorm veel mogelijkheden qua kleurcombinaties heeft. De kleur van het bovenstel en de poten zijn namelijk afzonderlijk te bepalen. Daarnaast is de Claudio ook beschikbaar als barstoel.

Toegepaste producten

Mr. White picknicktafel van het merk Roofer

Blauwe en groene stoelen en tafels

Kantinestoelen Claudio i.c.m. de kantinetafel Spinner

Gerrit-3

Benchtafel Square i.c.m. Claudio kantinestoelen

Barkrukken Cloë i.c.m. de statafel Square

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan