Meteen naar de inhoud

Edith Stein College

Inrichting Edith Stein College Den Haag

Het Edith Stein College is een school, die leerlingen opleidt voor een mavo-, een havo- of een vwo-diploma. Een school die leerlingen opleidt en begeleidt om succesvol te zijn in de Nederlandse samenleving. Het Edith Stein College specialiseert zich in onderwijs aan leerlingen, waarvan de wortels niet Nederlands zijn. Dat betekent dat elke leerling “extra” nodig heeft om succesvol te kunnen zijn.

​Mensen leren én lesgeven graag in ruimtes waar ze zich goed voelen. Een belangrijke overweging, aangezien zowel docenten als studenten tot wel tien uur per dag in hun klas doorbrengen. Met deze gedachte is Inofec voor het Edith Stein College gestart.

Om aan deze behoefte te voldoen heeft Inofec samen met het Edith Stein College gekozen voor meubilair, die naast comfort, ook een actieve houding bevorderd. 

Of uw kamers nu klein of groot, licht of donker zijn – we zoeken altijd naar creatieve oplossingen, die aansluiten op uw individuele behoeften en gebouw gerelateerde uitdagingen.

Toegepaste producten

Leerlingentafels met zwarte stoelen

Leerlingstoel Comfo

Leerlingentafels met zwarte stoelen

Leerlingtafel Primo

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en uw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel uw ambities. We spreken graag met u af!

Kom op bezoek

We nodigen u graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor uw school. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan