Meteen naar de inhoud

De Apollo

voor leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften

De Apollo is een kleine middelbare school in Amsterdam voor leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften. Men biedt onderwijs op vmbo-tl niveau en havo.

De Apollo is een tussenvoorziening, dat houdt in dat de school tussen het reguliere en het speciaal onderwijs in zit. Aan de leerlingen wordt veel persoonlijke begeleiding geboden. Veiligheid en kleinschaligheid zijn daarbij van groot belang. Door de kleinschaligheid van de school voelt iedereen zich gekend en gezien.

Prikkelarme omgeving & student proof meubilair

Voor de nieuwe inrichting van verschillende lokalen is er voor gekozen om deze zo prikkelarm mogelijk te maken. Er zijn dus geen felle kleuren of lichten terug te vinden in de leslokalen.

Hoe zien we dit terug in het meubilair? Er is gekozen voor de leerlingstoel Nick. Deze stoel is geleverd met een zwart onderstel en een antraciet kuip. De leerlingtafel Alpha heeft ook een zwart onderstel met licht grijs volkern blad. Een volkern blad kan beter tegen een stootje oftewel student proof voor vele jaren. De zwarte, stalen draaideurkasten met slot zorgen voor voldoende opbergruimte. 

Toegepaste producten

Leerlingtafel Alpha-2 uitgevoerd volkern topblad i.c.m. de leerlingstoel Nick

Apollo-1

Stalen draaideurkast Deluxe

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en uw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel uw ambities. We spreken graag met u af!

Kom op bezoek

We nodigen u graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor uw school. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan