Meteen naar de inhoud

Christelijk College Nassau-Veluwe

Inrichting Christelijk College Nassau-Veluwe 

Het Christelijk College Nassau-Veluwe (afgekort CCNV) is een school met een lange historie en een schat aan ervaring. Het CCNV  is een Nederlandse middelbare school in Harderwijk. De school werd opgericht in 1919 als Christelijk Lyceum, tegenwoordig herbergt de school havo, atheneum en gymnasium.

CCNV organiseert zijn onderwijs rond drie pijlers: kwaliteit, talent en wereld. Aandacht voor kwaliteit binnen de lessen, aandacht voor talenten van elke leerling en aandacht voor de wereld waarin wij leven vormen de basis

De personeelskamer is de plek waar leraren en medewerkers het merendeel van hun lesvrije uren doorbrengen. Inofec begrijpt dat dit een omgeving moet zijn, waar personeelsleden zich prettig voelen en tot rust kunnen komen. 

We hebben gekozen voor een mix van natuurlijke materialen en industriële elementen. De combinatie van deze verschillende materialen (groen, leer, hout & staal) zorgen voor een warme, maar ook moderne uitstraling. De tafelbladen hebben verschillende vormen voor verdere diversiteit. Onderscheid wordt er verder in de ruimte gebracht door de verschillende hoogtes. 

Toegepaste producten

Houten ronde tafels met horeca stoelen

Barkruk Vintage

Houten tafels en muurplanten

Kunstbeplanting

Houten tafels met mix van stoelen

Dubbele kolompoottafel Vintage

Houten ronde tafels met horeca stoelen

Statafel Uni

Houten tafels met mix van stoelen

Treinbank met horecastoel Vintage

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en uw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel uw ambities. We spreken graag met u af!

Kom op bezoek

We nodigen u graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor uw inrichting. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan