Meteen naar de inhoud

De Grebbe

LPS Basisonderwijs & Kinderopvang

Elk kind verdient een goede toekomst. Basisschool De Grebbe voorziet in onderwijs dat aansluit bij de onderwijsbehoeften van elk kind, zodat elk kind wordt wie hij/zij is en met een goede basis de toekomst kan ingaan. Daarom zorgen we ervoor dat elk kind het beste uit zichzelf kan halen.

Met zoveel goede aandacht naar de kinderen was het voor Inofec de opdracht om voor de medewerkers van De Grebbe de teamkamer te vernieuwen. Multifunctioneel is de ruimte geworden, met de nadruk op praktisch maar ook visueel aantrekkelijk. 

Lunchen, bespreken en rusten

De teamkamer wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Zodoende is er gekozen voor verschillende elementen. Een lange tafel voor besprekingen of gezamenlijke lunch. Treinbanken in combinatie met ronde poefjes en vierkante tafels om makkelijk één op één te zitten. Een hoge tafel met rond blad om informeel samen te komen. Door het gebruik van de verschillende vormen zijn er kleine hoekjes gecreëerd in dezelfde ruimte. 

Toegepaste producten

Ronde statafel i.c.m. de barkrukken Piramide

Jane vergadertafel i.c.m. de vergaderstoel Piramide

De-Grebbe-600x600-1

Treinbanken op maat i.c.m. vierkante kolompoottafels en Oto poefjes

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan