Meteen naar de inhoud

Hotel The Rosendale

Werken | eten & drinken | ontmoeten | slapen

Verbinden, ontmoeten en mensen samenbrengen. Met ‘The Rosendale’ als nieuwe naam voor het voormalige Hotel Goderie heeft Roosendaal een eigentijds hotel met trendy lobbybar en zalen voor elke gelegenheid. 

The Rosendale heeft 47 hotelkamers, verdeeld over 4 verdiepingen. Deze kamers worden allemaal gerenoveerd en ingericht met een treinthema met een knipoog. Dat onderstreept het Roosendaalse verhaal van verbinding en verwijst naar de overburen: het treinstation. Dankzij de locatie is het perfect verbonden met het lokale en lange afstandsverkeer. 

Bij The Rosendale ben je aan het juiste adres voor feestelijke ontmoetingen met je familie, (verre) vrienden maar ook op het zakelijke vlak kun je terecht voor een vergadering, borrel of als je een plek zoekt om te flexwerken.

Bij de inrichting van hotels komen een aantal van onze competenties samen: horeca (bar, café, brasserie en restaurant), terras en kantoor (werkruimtes en vergaderruimtes). Daarom is het geen toeval dat The Rosendale voor Inofec heeft gekozen. 

Alle zalen zijn ingericht met luxe conferentie stoelen en functionele tafels. Comfortabele fauteuils en dinerstoelen staan te pronken in de lobbybar en restaurant. De ruimte is compleet gemaakt met unieke houten tafels, elk met een eigen verhaal.

De juiste combinatie van meubels, kleuren en materialen zorgen ervoor dat gasten zich op hun gemak voelen bij The Rosendale.

Toegepaste producten

Rosendale-1

Kolompoottafel i.c.m. een maatwerk treinbank en de horecastoel Linate

Ronde horecatafel Twister i.c.m. Linate horecastoelen

Rosendale-4

In hoogte verstelbare statafel Wessel i.c.m. de barkruk Jane

Rosendale-5

Verrijdbare klaptafels i.c.m. de conferentiestoel Com

Boomstamtafel i.c.m. de comfortabele horecastoel Dahlia

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan