Meteen naar de inhoud

Restaurant Ouderwetsch

Historische stadsboerderij wordt nieuw restaurant

Verscholen achter de oude poort aan de Raadhuisstraat staat de oude stadsboerderij: Restaurant Ouderwetsch. Genieten van een goede lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel? 

Ervaar en geniet van een ouderwets warm welkom in het sfeervolle restaurant met historische binnentuin in hartje Roosendaal. Restaurant Ouderwetsch zorgt ervoor dat jij als gast niks tekort komt.

Ouderwetsch is erop gericht bezoekers een warm en welkom gevoel te geven. Het restaurant is verdeeld over twee ruimtes met de open keuken in het midden. Wanneer het weer het toelaat, is er ook een buitenterras.

Ondanks de twee ruimtes voelt het gehele restaurant als één geheel. Er is veelvuldig gebruik gemaakt van organische vormen. De authentieke houten balken, de oude bakstenen in combinatie met de blauwe en gele stoffen geven een fijne uitstraling en een welkom gevoel.

Ouderwetsch genieten van authentieke gerechten, nostalgische sauzen en legendarische frieten! Bij Restaurant Ouderwetsch biedt binnen plaats voor ongeveer 56 personen. De zitplekken zijn verdeeld over coupé zitjes en treinbanken met organische vormen en diverse stofferingen.

Toegepaste producten

Horeca bank Bumper, uitgevoerd in luxe velours stoffering

Restaurant-Ouderwetsch-600x600-2

Hoge eettafel Steel i.c.m. de Lovena barkrukken

Restaurant-Ouderwetsch-600x600-1

Comfortabel horeca fauteuil Lovena i.c.m. een kolompoottafel

Kolompoottafels i.c.m. de houten horeca stoelen 16/C 

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor jouw café, hotel of restaurant. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan