Meteen naar de inhoud

Yask

Hedendaagse werkomgevingen

Voor het regelen van al je facilitaire zaken ben je bij Yask op het juiste adres. Men ontzorgt, met een verfrissende aanpak, van schoonmaak tot catering, van gebouwbeheer tot technisch onderhoud. Elke facilitaire situatie krijgt een creatieve oplossing op maat. Met precies dezelfde gedachte is de samenwerking met Inofec opgestart. 

Yask en Inofec werken inmiddels al een periode samen en bundelen de krachten bij verschillende eindklanten. De vraag deze keer was om een afdeling een opknapbeurt te geven. Belangrijk was het inzetten van gereviseerde producten of hergebruik van bestaande meubels.

Na overleg en inventarisatie op deze locatie zijn wij onze gedachten en ideeën gaan bundelen. We wilden een combinatie maken van functionaliteit, esthetiek en sfeer. Uiteindelijk alles vertaald in een interieurplan en deze besproken met Yask.

Inofec heeft de onderstellen hergebruikt en voorzien van nieuwe topbladen. De ruimtes verder aangevuld met bijpassende Inofec kasten inclusief topbladen. Verder zijn er nieuwe vergaderruimtes in dezelfde stijl ingericht. De training-, ontspanning-, en familieruimtes hebben wij ingericht met verschillende meubels van ProfiM. De “groene” oplossingen en visuals zijn door partners van Inofec verzorgd. 

Het eindresultaat laat een hedendaagse uitstraling zien, waarbij natuurlijke elementen en huiselijke sfeer bijdragen aan de algehele beleving. We kijken met veel trots terug op deze samenwerking. De onderlinge contacten en open communicatie hebben ervoor gezorgd dat de specifieke elementen mooi in elkaar passen! 

Wij denken graag mee!

Wil je net als Yask werken in een duurzame en huiselijke werkomgeving? Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Toegepaste producten

Houten tafel met bruine stoelen

Verrijdbare boomstamtafel met Vintage vergaderstoelen

Zwarte stoelen en bank met houten tafel

Receptiefauteuils Vanco Light gecombineerd met de receptiebank MyTurn

Houten lockers

15-deurs lockerkasten met postsleuf

Houten vergadertafel met donkere stoelen

Vergadertafel Square in combinatie met de comfortabele vergaderstoelen Fan

Grijze kast met houten topblad

Roldeurkast Standaard met bijpassend topblad

Yask over Inofec

“Wij werken al een aantal jaren samen met Inofec en ook voor dit project hebben we gekozen voor hun expertise. Door de keuze om ruimtes stapsgewijs aan te passen, zie je het gehele project wekelijks groeien. Plannen van bezetting, tussentijds verhuizen en het verbouwen & vernieuwen van de ruimtes, waarna de inrichting gedaan kon worden. Inofec is een belangrijk onderdeel geweest binnen dit traject. Met name op het gebied van het geven van adviezen. Bijzonder aan de samenwerking was de betrokkenheid. Zowel tijdens het traject als erna en eigenlijk nog steeds. Het doel was meer functionaliteit in combinatie met beleving te creëren. Je merkt aan alles dat de huiseliijke sfeer, het groen en de visuals volledig passen binnen de hedendaagse werkomgevingen én zo ervaren de medewerkers het ook! Wij zijn heel tevreden over de manier waarop we dit traject met elkaar hebben volbracht.”
Hilma Eggens
Facility manager bij Yask

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan