Meteen naar de inhoud

Van Dal

Eigentijdse mannenmode

Van Dal mannenmode is inmiddels meer dan 70 jaar een gevestigde naam op het gebied van eigentijdse mannenmode in het middensegment. Het hoofdkantoor, het centrale magazijn en de administratie zijn sinds 2021 gevestigd in Breda. Inmiddels heeft Van Dal 35 winkels in Nederland. 

Service en kwaliteit in mannenmode
Al sinds de oprichting, 70 jaar geleden, staat bij Van Dal servicegerichtheid en vakkundig advies hoog in het vaandel. Samen met een goede prijs-kwaliteitverhouding zorgt men ervoor dat klanten trouw blijven en Van Dal steeds weer weten te vinden.

Kwalitatief & praktisch

Op de inkoopafdeling is er gekozen voor een groot werkblad met een elektrisch verstelbaar onderstel. Hierdoor kan er gemakkelijk gewisseld worden tussen zittend werken of staand vergaderen en brainstormen over de komende collectie. Bij deze werkomgeving staan ProfiM Mickey’s die laag als poef gebruikt kunnen worden of hoog als ondersteuning bij een staande houding. 

De verschillende werkplekken bestaan uit een INOFEC Smart bureau, kenmerkend door het zwevende blad met zwart onderstel. Ook aan de akoestiek is gedacht en is gekozen voor dUTCHCREEN Mute. Deze opzetwanden zijn gestoffeerd met een groene Medley stoffering. 

In de lunchruimte staan speciale op maat gemaakte lederen treinbanken in combinatie met massief eiken topbladen. De vloeren, visuals en vintage horeca stoelen maken deze ruimte helemaal af. 

Toegepaste producten

Van-Dal-600x600-2

Vintage horeca stoelen & treinbanken i.c.m. kolompoottafels die voorzien zijn van massief eiken bladen

Bureautafels Square die voorzien zijn van akoestische opzetwanden

Van-Dal-600x600-1

Statafel Square i.c.m. de ergonomische zit sta kruk Mickey

Van-Dal-600x600-3

Zit sta bureaus Flex en wanden die voorzien zijn van groene kunstbeplanting

Wall-up (whiteboard) panelen ingebouwd  in groene kunstbeplanting

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Sfeerboek

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan