Meteen naar de inhoud

Sucom

Ruimte voor groei!

Groei mogelijk maken en daar de ruimte voor geven. Dat is waar Sucom voor staat. Binnen de organisatieboom van Sucom vallen verschillende bedrijven. Sucom wil graag innoveren en verduurzamen binnen verschillende segmenten. Hierdoor investeren zij in startende, maar ook bestaande organisaties, om samen de maatschappij en de wereld om ons heen beter & gezonder te maken. 

Inofec verzorgt de totale inrichting

Enorm leuke uitdaging voor een locatie waar eerder een hypotheekadviseur in gevestigd zat. Voor Sucom was het snel duidelijk dat de gehele benedenverdieping opnieuw ingedeeld kon worden én Inofec hier de juiste partner voor was.

Zonder uitzondering maakt ook dit project weer duidelijk dat de beleving van de (werk-)plek steeds belangrijker wordt. Waar een bestaande locatie een statische & functionele indeling had, worden deze nu opengebroken en gecombineerd.

In de open werkruimte bij Sucom is gekozen voor verschillende elektrisch verstelbare werkplekken verdeeld over de gehele ruimte. Het witte kookeiland is een flinke eyecatcher, maar zorgt ook voor het contrast met het groen, hout en gekozen kleuren. 

Tussen de werkplekken staat een ronde vergadertafel met 4×4 stoelen van de Valk. Wanneer er besloten vergadert dient te worden, kan gebruik gemaakt worden de ‘Herenkamer’. 

Toegepaste producten

Sucom-600x600-1

DUO zit sta bureau Venlig uitgevoerd met een akoestische Dutchcreen scheidingswand i.c.m. de Inofec bureaustoel Flex NPR

De comfortabele draaibare fauteuil Chic i.c.m. ronde Oto poefjes

Sucom-600x600-2

Ronde vergadertafel met Phoenix topblad i.c.m. 4×4 stoelen van De Valk

Sucom-600x600-3

De akoestische (en verrijdbare) plantenbak Sena van Dutchcreen

De Valk 4-poots barkrukken met houten zitting en rugleuning

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Sfeerboek

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan