Meteen naar de inhoud

Passende inrichting Ploeger

Een duurzame inrichting met nieuwe en gebruikte meubelen

Ploeger is een bedrijf dat in 1959 is opgericht en uitgegroeid tot een specialist in oogst- en applicatietechnieken. Daarnaast houdt de organisatie zich bezig met de ontwikkeling én vervaardiging van zelfrijdende oogstmachines. Ploeger heeft in 2020 een prachtig nieuw pand gebouwd en aan Inofec gevraagd om hen te helpen met de nieuwe inrichting van deze locatie. In samenwerking met Inofec Duurzaam hebben wij de kantoorruimtes, vergaderruimtes, een kleedruimte en kantine ingericht. Hierbij is gebruik gemaakt van nieuwe en gebruikte producten.

Duurzame inrichting

Ploeger heeft, tijdens de kennismaking, de voorkeur voor een duurzame inrichting uitgesproken. Hierdoor was de keuze voor een combinatie van nieuwe en jong gebruikte meubels van Inofec duurzaam snel gemaakt. Inofec Duurzaam biedt meubels die gebruikt, licht beschadigd of overjaars zijn, een tweede kans. Een duurzame manier om kantoormeubelen aan te schaffen. De vergader-, kantoor- en kleedruimtes zijn ingericht met producten van Inofec duurzaam. Alleen in de lunchruimte (of kantine) is gebruik gemaakt van nieuw meubilair.

Door deze Roosendaalse samenwerking is een veelzijdige inrichting tot stand gekomen. De inrichting geeft een speels effect, iedere ruimte heeft een iets andere stijl en zo ook zijn eigen charme & functie.

Toegepaste producten

Moderne kantine inrichting voor Ploeger

Statafels i.c.m. de Valk Vintage barkrukken.

Wit met groene kantoorinrichting

Arbo verantwoorde werkplek bestaande uit de bureaustoel Yanos & de bureautafel Smart. De akoestische schuifdeurkasten en scheidingswanden zorgen voor rust op de werkplek.

Duurzame kantoorinrichting voor Ploeger

Elektrisch zit sta bureau Flex met een Praktika ladeblok.

Kleedkamerinrichting voor Ploeger

10-deurs lockerkasten (uitgevoerd met een cilinderslot) i.c.m. wandgarderoberekken en garderobebanken.

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan