Meteen naar de inhoud

Louwman Group

Callcenter ingericht voor Louwman

Louwman Group is een van de grootste automotive bedrijven van Europa. Het familiebedrijf, opgericht in 1923, is actief op het gebied van mobiliteit: onder meer als importeur en dealer van Toyota, Lexus, Suzuki, Morgan en McLaren.

Samenwerken, passie voor het vak en uitdagingen staan bij Louwman als Inofec centraal. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich continue kunnen ontwikkelen. Voor het kantoor in Breda heeft Inofec het callcenter ingericht.

Bij het inrichten van een callcenter dien je met verschillende zaken rekening te houden. Werkplekken horen bijvoorbeeld geschikt te zijn voor beeldschermwerk én telefoneren. Wordt de werkplek door meerdere medewerkers gebruikt? Dan dient het bureau gemakkelijk instelbaar te zijn. Bij Louwman is gekozen voor elektrisch verstelbare bureaus met de mogelijkheid zittend en staand werk af te wisselen. Dit combinatie met de Inofec NPR Net. Deze ergonomische bureaustoel is volledig goedgekeurd volgens de NPR norm 1813-2009.

Bovendien moet de akoestiek in de werkruimte optimaal zijn. Geluiddempende scheidingswanden met geluidsabsorberende materialen tussen de medewerkers zorgen ervoor dat geluid tot een minimum wordt beperkt.

Toegepaste producten

Kantoorruimtes met groene afscheidingswanden

Duo zit-sta bureaus Flex in combinatie met geluiddempende scheidingswanden van Dutchcreen

Kantoorruimtes met groene afscheidingswanden

Arbo bureaustoelen Flow Net NPR-1813 goedgekeurd

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan