Meteen naar de inhoud

Team Jumbo-Visma

Supplier van Team Jumbo-Visma

Met ontzettend veel trots delen wij dat Inofec vanaf 2021 Official Supplier is van Team Jumbo-Visma. Deze mooie kans hebben we veel enthousiasme aangegrepen. Medio 2021 is Team Jumbo-Visma verhuisd naar een nieuwe locatie in ’s-Hertogenbosch. Een mooie eerste stap in onze nieuwe samenwerking.

Begin 2021 zijn de ontwerpen van ‘De Meet’ met Inofec gedeeld. Het was onze doelstelling om de visie en doelen van Team Jumbo-Visma te vertalen naar de benodigde meubels. Resulterend in een fijne omgeving voor staff én sporters, waar ontmoet, gewerkt en maar ook successen gevierd worden.

De nieuwe locatie bestaat uit 1.400 m2 bedrijfshal en 2.600 m2 kantoorruimte. Via deze nieuwe Service Course wordt de complete sportploeg (dus zowel de schaatsers als de wielrenners) ondersteund.

Verschillende ruimtes

Inofec Clubhouse:
Industriële Lunchruimte met stoelen van De Valk. De tafels zijn speciaal ontworpen in Hexacon vorm. Om de ruimte compleet te maken staat er ook een Team Jumbo-Visma voetbaltafel.

Kantoorruimte:
Voor de verschillende werkplekken hebben we gebruikt gemaakt van het INOFEC Concept! Deze  werkplekken bestaan uit Duo-opstellingen met een INOFEC NPR Flow Bureaustoel met Netbespanning en INOFEC Scheidingswand Tone. De  Profim Mickey sta hulpen (ergonomisch) bieden steun tijdens het staand werken of kunnen makkelijk erbij gezet worden om samen wat te bespreken. Binnen deze ruimte staat ook een aanlandtafel met Spoinq stoeltjes.

Directiekantoor:
In dit kantoor staat ook een elektrisch verstelbaar INOFEC zit/sta bureau, maar dan met een Eiken look blad. We hebben de ruimte compleet gemaakt met een uitnodigend vriendelijk zitje.

Olympic Medal Room:

Deze Multi indeelbare vergaderruimte heeft Square vergadertafels in de kleuren Donker Beuken / Zwart met Fan vergaderstoelen. Uiteraard uitgevoerd in de Team Jumbo-Visma kleuren (zwarte bekleding en gele stiksels).

Home of Cycling:
Vergaderruimte met Vergaderbench met Fan vergaderstoelen uitgevoerd in de Team Jumbo-Visma kleuren.

Team Jumbo-Visma over Inofec

Direct bij binnenkomst zie je de Team Jumbo-Visma huisstijl terug in de meubels. Onze lunchruimte is omgedoopt tot het INOFEC CLUBHOUSE. Deze ruimte heeft een industriële look & feel met speciaal ontworpen hexacon tafels. Een knipoog naar ons logo. Echte eyecatcher is de Team Jumbo-Visma voetbal tafel. Ook tijdens onze lunch zijn we actief 😉 Wanneer je bovenkomt, werken onze collega’s aan de INOFEC Concept werkplekken. Alle werkplekken zijn in hoogte verstelbaar, zodat een actieve werkhouding wordt gestimuleerd. Mijn kantoor heeft naast een zit/sta bureau ook een uitnodigend zitje. Onze vergaderzalen zijn multifunctioneel ingericht. Dit geldt niet alleen qua indeling van de ruimte maar ook qua functie. We vergaderen hier, maar onze sporters en staf volgen er ook trainingen. Uniek detail zijn wederom de vergaderstoelen in Team Jumbo-Visma kleuren.
Richard Plugge
Algemeen Directeur bij Team Jumbo-Visma

Toegepaste producten

Jumbo-Visma-600x600-1

Duo zit sta bureaus Flex uitgerust met akoestische scheidingswanden i.c.m. de  NPR bureaustoel Flow Net

Receptiefauteuils Chic Lounge i.c.m. met de receptiebank Vanco Lite

Jumbo-Visma-600x600-2

9-deurs lockerkast met hangslotsluitingen

Jumbo-Visma-600x600-3

Kolompoottafels met massief eiken bladen i.c.m. Vintage horecastoelen

Luxe vergaderstoel Fan i.c.m. de vergadertafels Square

Inofec over de samenwerking

Met deze prachtige samenwerking geven we als Inofec een ergonomische & praktische invulling aan de nieuwe thuisbasis van Team Jumbo-Visma. We bouwen bij Inofec, een winnend netwerk van medewerkers en klanten die elkaar versterken in hun kracht, kennis en vaardigheden. Top prestaties worden geleverd door de sporters én de staf. Een inspirerende en energieke werkomgeving zorgen hiervoor. De sport en groei ambities van Team Jumbo-Visma sluit dan ook naadloos aan bij ons aan! #samenwinnen
Niels Pelle
Inofec Accountmanager (en actief wielrenner)

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan