Meteen naar de inhoud

Independer

Dé vergelijkingswebsite van Nederland

Independer groeide in 20 jaar tijd uit tot het grootste digitale vergelijkings- en adviesplatform van Nederland. Door verzekeringen, bancaire producten, hypotheken en energieleveranciers met elkaar te vergelijken, biedt Independer 17 miljoen bezoekers per jaar inzicht, keuzemogelijkheden en veel voordeel. 

Inofec & Independer werken inmiddels een aantal jaren succesvol samen. Zodoende was het voor Independer een kort lijntje om Inofec aan te haken bij de nieuwste ideeën voor de herinrichting van de laagbouw in Hilversum. 

Robin Hood!

Robin Hood is een Engelse volksheld uit een reeks oude balladen en legenden. Volgens de verhalen zou hij stelen van de rijken en zijn buit vervolgens verdelen onder de armen. Dit deed hij niet alleen maar met een groep vrijbuiters, genaamd “de Vrolijke Volgelingen”. 

Dit verhaal was voor Independer de inspiratie voor het vernieuwen van een deel van de werkomgeving. In samenwerking met verschillende medewerkers van Independer heeft Inofec het idee vertaald naar verschillende ontwerpen. Hierbij hebben wij elke ruimte opnieuw ingericht met een eigen functie en passend bij het thema.  

Toegepaste producten

Independer-600x600-2

Mobiele klaptafels Metrix i.c.m. de verrijdbare vergaderstoel Fan

Vergadertafel Junto i.c.m. de houten 4-poots vergaderstoel Square

Independer-600x600-3

Statafel Junto i.c.m. de ergonomische zit sta kruk Mickey

Independer-600x600-1

Receptieopstelling October i.c.m. de draaideurkast Slim

Elektrisch verstelbare zit sta bureaus i.c.m. de Girsberger bureaustoel Yanos

Inofec over de samenwerking

Deze gave samenwerking laat zien dat Inofec meer in zijn mars heeft dan alleen een kantoor, vergaderruimte of lunchroom. We hebben de totale inrichting van begin tot eind opgepakt! Hiermee geven we als Inofec een ergonomische & praktische invulling aan de nieuwe thuisbasis van Independer. Werken, maar ook samenkomen in een inspirerende werkomgeving. Enorm blij met deze kans en trots op het eindresultaat. We hebben een mooi project afgesloten met het gevoel dat alles goed geregeld is, zoals Independer het natuurlijk ook zegt 😉
Niels Pelle
Inofec Accountmanager

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan