Meteen naar de inhoud

ID Logistics

Internationale logistieke dienstverlener

ID Logistics startte in 2013 haar activiteiten in de Benelux en opent dit jaar haar zevende vestiging. ID Logistics heeft een duidelijke strategie en men bouwt langdurige relaties op met tevreden klanten. Dit doen ze voornamelijk door innovatie en een grotere focus op specifieke klantwensen.

Inofec is gevraagd deel te nemen aan een tender, waarbij ID Logistics op zoek was naar een geschikte partner voor het leveren van kantoor-, vergader- en kantinemeubilair. Het meubilair zou voor bestaande als nieuwe locaties geleverd dienen te worden. 

Vanuit Inofec is Marcel Hopmans, adviseur bij Inofec, op bezoek geweest bij ID Logistics. In de tender was men eerst uitgegaan van standaard meubilair. Na een grondige inventarisatie hebben we samen een huisstijl kunnen bepalen. Na verschillende proefplaatsingen en het uitbrengen van de offerte is er voor Inofec gekozen. De combinatie prijs/kwaliteit, de juiste vertaling van de bedrijfscultuur naar de look & feel van het meubilair en wetende dat Inofec alles in eigen beheer verzorgt, heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. 

Er is gekozen voor het standaard ARBO meubilair in de kleurcombinatie zwart onderstel met grijs eiken topblad. In de kantine is gebruik gemaakt van hoge en lage tafels. Naast het advies voor meubilair is ook meegedacht om tot een zo’n optimaal mogelijke indeling te komen, qua werkplekken, kantine-, vergader- en bewegingsruimte. 

We hebben de nieuwe locatie in Etten-Leur binnen drie dagen ingericht en voorzien van meubilair. Enorm gaaf. Nu gaan we samen met alle betrokkenen verder om de andere bestaande en nieuwe locaties verder uit te rollen.

Toegepaste producten

Houten tafels met zwarte stoelen

Vergadertafel Smart i.c.m. de vergaderstoel Verso

Houten tafels met groene stoelen

De Valk statafel i.c.m. De Valk Greenhouse barkrukken

Houten tafels met groene stoelen

De Valk kantinetafel i.c.m. De Valk Greenhouse kantinestoelen

Houten tafels met zwarte stoelen

Vergadertafel Elipso i.c.m. de vergaderstoel Verso

ID Logistics over de nieuwe inrichting

"We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Onze kantoren zijn een mooi geheel geworden en Inofec heeft de levering en installatie zeer goed aangepakt. Collega's zijn ook erg blij met het nieuwe meubilair. De bestaande kantoren zijn één geheel geworden én een stuk netter door het gebruik van kabelgoten. Graag wil ik benadrukken dat de service van Inofec erg goed is. Er werd meegedacht in onze planning en Inofec leverde & installeerde op zaterdag en zelfs zondag!"
Didier Bruijnincx
Logistics Director bij ID Logistics

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan