Meteen naar de inhoud

FoodeQ

Het prachtig ingerichte pand van FoodeQ

De eerste bureaus die FoodeQ kocht, werden geleverd door Inofec. Vanwege de goede ervaringen over de jaren heen is Inofec door FoodeQ gevraagd om vanaf de eerste nieuwbouwtekening mee te denken over de inrichting van het nieuwe pand aan de Warwickstraat in Steenbergen. Het resultaat mag er wezen! 

Inofec is samen met FoodeQ, nog voordat de eerste paal was geslagen, tot een mooi plan gekomen. Omdat er veel ruimtes ingericht moesten worden, het nieuwe pand is immers een stuk groter dan het oude, was van begin af aan duidelijk dat er deels nieuw meubilair moest worden aangeschaft.

We hebben zoveel mogelijk het bestaande meubilair herbruikt, aangezien dit nog in topconditie was. De topbladen zijn vervangen door naturel eiken bladen, wat mooi past bij de zwarte frames. Zo hebben de ‘oude’ werkplekken een tweede leven gekregen.

In elke vergaderruimte staat prominent een grote eiken tafel als blikvanger. Robuuste stalen onderstellen met een opvallend blad dat zo uit een boomstam is gezaagd en waarvan er geen twee hetzelfde zijn. Industriële, lederen stoelen eromheen geven het een eigentijds en stoer karakter en dat zie je terug in het hele pand. Functionele werkplekken – de aangepaste bureaus, aangevuld met extra werkplekken vanwege het groeiende personeelsbestand – en een riante kantine met gezellige hoek voorzien van een grote treinbank en wederom eiken tafels.

Toegepaste producten

Houten tafel met mix van stoelen

Boomstam vergadertafel met Vintage 4×4 vergaderstoelen

Grijze bank en stoelen

Receptiefauteuils Softbox met boomstam salontafel

Houten hoge tafel met bruine hoge krukken

Boomstam statafel met Vintage barkrukken

Bureau met zwarte bureaustoelen

Hoekbureaus Pro met de Arbo bureaustoel Yanos

houten tafels en mix van stoelen

Mobiele boomstamtafel met Vintage 4×4 horecastoelen

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Catalogus

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan