Meteen naar de inhoud

EDCR

European Distribution Centre Roosendaal

Een compleet pakket van logistieke diensten, allemaal onder één dak, dat is EDCR. Gevestigd in Roosendaal, de logistieke hotspot van Nederland.

In afgelopen periode is EDCR verhuisd naar een nieuw kantoor en warehouse van 12.000 m2 in Roosendaal. Inofec heeft de inrichting van werkplekken, vergaderruimtes tot en met de lunchruimte verzorgd.

Met 60 enthousiaste logistieke professionals werken zij dag in dag uit aan het overtreffen van de verwachtingen van klanten. Dat houdt onder andere in: proactief oplossingen aandragen en gewoon doen wat je belooft. Ook al zijn zij niet de grootste speler in de markt, ze leveren wel de grootst mogelijke service en dienstverlening.

Knipoog naar transportsector

De diensten en werkzaamheden van EDCR terug laten komen, was één van de wensen van EDCR. Dit is dan ook zeker terug te zien in het innovatief kantoorconcept. Wanneer je het pand betreedt, staat er een 40ft container met ingebouwde koffiebar. Ook boven staat een container met ingebouwde toiletten en het logo van EDCR.

De werkplekken bestaan uit een INOFEC Smart bureau, kenmerkend door het zwevende blad, met zwart onderstel en een Girsberger Reflex bureaustoel. Ook aan de akoestiek is gedacht en is gekozen voor INOFEC Tone. Deze opzetwanden zijn gestoffeerd met een roestoranje Medley stoffering. 

De topbladen van de kantoor- en lunchtafels zijn van eikenhout en zijn gecombineerd met een industrieel stalen frame. Kenmerkend aan deze tafels zijn de afgeronde hoeken. 

Om overzicht te houden en een opgeruimde werkplek te bevorderen is gekozen voor zwarte INOFEC draaideurkasten.

Toegepaste producten

EDCR-600x600-1

Kolompoottafels met eiken blad i.c.m. vintage De Valk stoelen

Bureautafels Smart i.c.m. met de Girsberger bureaustoel Reflex

EDCR-600x600-3

Boomstamtafel i.c.m. 4×4 De Valk stoelen

EDCR-600x600-2

De akoestische scheidingswand Tone van INOFEC

Draaideurkasten Deluxe van INOFEC

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Sfeerboek

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan