Meteen naar de inhoud

Cosun Beet Company

Hoofdkantoor in Dinteloord

Het van origine Nederlandse bedrijf Cosun Beet Company is een producent van kristalsuiker. Het bedrijf is ontstaan door fusie van aanvankelijk drie en uiteindelijk zeven coöperatieve suikerfabrieken. Na overnames in 2007 en 2008 behoort de onderneming tot de top vijf van Europese bietsuikerproducenten.

Samen met zo’n 9.000 bietentelers en 850 medewerkers werkt Cosun Beet Company aan plantaardige oplossingen voor een duurzame toekomst. Per jaar produceert Cosun Beet Company een miljoen ton suiker. Er wordt ook aan particulieren verkocht onder de naam Van Gilse. Cosun Beet Company maakt deel uit van Royal Cosun. 

Werkplekken & creatieve ruimtes

Inofec verzorgt, binnen de verschillende panden op de hoofdlocatie van Cosun Beet Company, alle werkplekken en spreekruimtes. Er wordt rekening gehouden met speciale afmetingen voor specifieke afdelingen of functies. 

Inmiddels zijn er meerdere werkruimtes vernieuwd met enkele of duo zit – sta werkplekken. Bij een groot aantal van de eilanden zijn roldeurkasten op de kopse kant gezet met hierop stalen plantenbakken. 

Kleurstellingen van onze producten zijn afgestemd op de reeds aanwezige vloerbedekking. De zwarte onderstellen in combinatie met het Donker Beuken tafelblad zorgen voor een chique & tijdloze uitstraling. De akoestische scheidingswanden tussen de werkplekken hebben allemaal de kleur mosterdgeel wat terug komt in het logo van Cosun Beet Company. 

 

Toegepaste producten

Duo zit sta bureau Flex

Cosun-600x600-2

Akoestische scheidingswanden van Dutchcreen

Cosun-600x600-1

Statafel Square i.c.m. de barkruk Com

Roldeurkasten van Standaard voorzien van stalen plantenbakken

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Sfeerboek

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan