Meteen naar de inhoud

Adams

Eén aanspreekpunt voor elektro- en loodgieterswerk

In Roosendaal heeft Installatiebedrijf Adams een fantastisch nieuw bedrijfspand gebouwd. Deze locatie wordt gebruikt als kantoor inclusief magazijn. De meubelen voor de verschillende werkplekken, vergaderruimtes, kantine en directiekantoren zijn allen door Inofec geleverd.

Installatiebedrijf Adams is gespecialiseerd in het leveren van advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud. Dit zorgt voor duidelijk geheel vanaf de start van de werkzaamheden tot aan de oplevering van het werk.

Huiselijke & gastvrije uitstraling

Installatiebedrijf Adams was voor hun nieuwe huisvesting op zoek naar een huiselijke en gastvrije uitstraling. Rust, ergonomie en akoestiek waren een erg belangrijk onderdeel van het gehele project.

Doordat Inofec & Adams in een vroeg stadium bij elkaar aan tafel zaten, konden de verschillende mogelijkheden  goed besproken worden. Deze fijne en productieve samenwerking zijn het resultaat absoluut ten goede gekomen.

Naast de verschillende werkplekken met instelbare bureaus zijn ook de directiekamers in dezelfde stijl ingericht. Hierdoor zijn alle meubels binnen elke werkomgeving te gebruiken. Er is een lunchruimte met bar waar echt geborreld kan worden, maar waar ook plek is om een kop koffie te drinken. 

Toegepaste producten

Adams-600x600-3

De Valk vintage barkrukken

Kolompoottafels i.c.m. vintage Valk stoelen en maatwerk treinbanken

Adams-600x600-2

Roldeurkasten Standaard

Adams-600x600-1

Ronde kolompoottafel i.c.m. de Fan fauteuils

Bureautafels Square met akoestische tussenwand i.c.m. de bureaustoel Yanos 

Kom in contact!

Kom in contact met één van onze adviseurs, die mee denkt en jouw ideeën waar maakt. Plan een korte intake en deel je ambities. We spreken graag met je af!

Kom op bezoek

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Sfeerboek

Alles voor jouw werkplek. Vraag nu gratis aan!

Contactformulier

Neem direct contact op via onze contactpagina!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan