Meteen naar de inhoud

Projectinrichting

Je pand inrichten, hoe werkt dat? Van restaurant, school, kantoor en verzorgingstehuis, tot overheid en verenigingen, iedereen kan een goede inrichting van de werkruimte gebruiken. Want met een goede inrichting geef je je klant of bezoeker in een paar seconden een mooi visitekaartje mee als eerste indruk. Gebruik een expert bij de begeleiding en het maken van een plan voor je nieuwe inrichting en dan heb je al het halve werk gedaan!

Wat is projectinrichting?

Deze manier van inrichten omvat eigenlijk alles. Van wanden, vloerstoffering, klimaatbeheersing, elektra, audio & visueel, meubels, akoestische oplossingen tot aan het likje verf op de muur. De complete inrichting van je pand dus. Maar daarnaast denkt een projectinrichter ook na over het toevoegen van flexwerkplekken, het ‘nieuwe werken’, en zelfs het gebruik van ergonomische bureaustoelen. Ook zorgen wij er daarnaast voor dat je zelf geen omkijken hebt naar zaken en nemen wij de zorg totaal uit handen.

Dat is nog eens lekker binnenkomen. Of het gaat om je huidige bedrijfsruimte of het volledig opnieuw inrichten van een pand als gevolg van verhuizing of verbouwing, niets is hierbij te gek.

Inspiratie op doen?

Kijk gerust eens digitaal rond.

Bekijk eens onze referenties in de sector: bedrijven, onderwijs, zorg, overheid, horeca en verenigingen.

Waarom kies je voor een projectinrichter?

Omdat je, heel simpel gezegd, niet alles zelf kunt doen. Niet iedereen heeft de kennis of de tijd ervoor. Wij focussen ons op één ding; het inrichten van jouw project!
Daarnaast werken wij met specialisten zoals 3D tekenaars en vakmannen waardoor het sneller en professioneler gaat dan als je alles zelf gaat regelen.
Ook is het soms lastig je idee op papier te zetten en het te realiseren. Wij ondersteunen je en vertalen je wensen naar een compleet plan. Ook als je het nog niet helemaal weet.

Daarnaast heeft Inofec gelijk de juiste lijnen met leveranciers en kunnen we ook de inrichting zoals meubels en specifieke kantoorinrichting voor je regelen, uitpakken en wegzetten.

01

Doelstellingen

Wij brengen jouw doelstellingen in kaart, ook de zaken waar je nog helemaal niet aan had gedacht zoals ergonomische of akoestieke doelstellingen!

02

3D ontwerp

Doelstellingen worden omgezet naar een digitaal 3D ontwerp door een van onze interieurontwerpers. Ook hierin zit een projectplanning en weet je gelijk wat er komen gaat.

03

Inofec doet de rest

Met jouw aanspreekpunt, onze projectmanager, blijf je op de hoogte van de realisatie van je project. Hij/zij brengt je het leuke nieuws als realisatie overgaat naar oplevering!

Gemonteerd & gebruiksklaar geleverd

Tot slot is het goed om te kijken naar de voorwaarden en mogelijkheden van de projectinrichter. Bij ons wordt een order vanaf 300 euro (excl. btw) kosteloos geleverd en gemonteerd bijvoorbeeld. Daarnaast plaatsen onze bezorgers het meubilair op de juiste plek op jouw locatie. Ook driehoog. Wanneer de bezorgers gereed zijn met de montage, nemen zij ook al het verpakkingsmateriaal retour. Zo kun je direct gebruik maken van jouw nieuwe werkplek, vergaderruimte of kantine.

Marcel Hopmans

Verkoopadviseur

Op zoek naar een unieke, slimme inrichting voor jouw kantoor of bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een gratis advies en inrichtingsplan! 

Adviseur professionele inrichting meubels

Contact

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan