Meteen naar de inhoud

Inrichting van overheidsgebouwen

Overheidsgebouwen zijn plekken waar mensen samen komen. Waar mensen werken en mensen bezoeken brengen. Open ruimtes zijn hier nodig, maar ook aparte kantoren, spreekkamers en vergaderzalen. Overheidsgebouwen zijn divers en hebben dus ook elk hun eigen specifieke inrichting nodig. Bij Inofec hebben we alle meubels om deze gebouwen op een goede manier in te richten.

Van bibliotheek tot stadskantoor

Wat hebben een bibliotheek, politiebureau en stadskantoor met elkaar gemeen? Het zijn allemaal overheidsgebouwen. Maar buiten dat feit, verschillen zij in functie enorm van elkaar. In een bibliotheek moeten mensen in een prettige sfeer samenkomen, waar bij een politiebureau de functionaliteit weer voorop staat. Onze adviseurs hebben volop ervaring met het inrichten van dergelijke gebouwen en kunnen een passend advies geven over de meubels die passen bij de inrichting en benodigde functie van het gebouw.

treinbank blauw bijzettafels
Gemeente Dongen
Houten leestafel en stoelen
Gemeente Dongen

Bij Inofec hebben we meubels om zowel de werkplekken als de bezoekersruimtes in te richten. Bureaus, bureaustoelen en kasten, maar ook bankjes en comfortabele fauteuils om een zithoek mee aan te kleden. Daarnaast hebben we ook alle accessoires in ons assortiment, om de inrichting mee compleet te maken.

Marcel Hopmans

Verkoopadviseur

Samen komen we tot creatieve idee├źn die niet alleen mooi, maar vooral ook duurzaam en functioneel zijn!

Adviseur professionele inrichting meubels

Contact

Verschillende kleuren en materialen

Bij Inofec hebben we verschillende collecties, die ook nog eens in meerdere stoffen, kleuren en materialen verkrijgbaar zijn. We kunnen dus altijd een interieur voor je samenstellen dat past bij jouw huisstijl, gebouw en locatie. Een overzicht van onze verschillende collecties en beschikbare kleuren en materialen vind je op onze webshop.

witte ronde vergadertafel groene stoelen
Parrotia Roosendaal
groene bureaustoel scheidingswand
Parrotia Roosendaal

Elk overheidsgebouw heeft zijn eigen functie en doel. Daarom is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar welke meubelen hier het beste bij passen. Onze adviseurs maken dan ook altijd een inrichtingsplan, waarbij de verschillende ruimtes, de afmetingen en bovenal jouw wensen in kaart worden gebracht. We presenteren je dan een interieur, zodat jij kunt visualiseren hoe de inrichting eruit gaat zien. Op basis hiervan maak je je keuze. Neem contact met ons op als je graag een gesprek wilt met een van onze adviseurs.

Referenties

Deze overheidsinstanties gingen je voor.

Showroom

Kom onze collectie bekijken in de showroom.

Webshop

Doe alvast wat inspiratie op in onze webshop.

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan