Meteen naar de inhoud

VACATURE GESLOTEN - Sales medewerker

Versterking team Onderwijs - 3 dagen per week

Weet je nog? Dat piepende geluid van je stoel op de basisschool? Of die kluisjes waar niet al je boeken in passen? Je kan deze irritatie per direct wegnemen bij de komende generatie, want jij gaat namelijk aan de slag om scholen te voorzien van kwalitatief meubilair!

Wij zijn ter versterking van ons Onderwijsteam per direct opzoek naar een parttime Sales medewerker voor 3 dagen per week

Wij zijn Inofec, gespecialiseerd in meubels voor bedrijven, onderwijs, zorg, overheid, horeca en verenigingen. We mogen ons tot de top 10 van zakelijke inrichters van Nederland rekenen, hoe gaaf is dat!

Functie: Sales medewerker
Aantal uren per week: 20-24 uur
Locatie: Roosendaal
Startdatum: In overleg (per direct)

Als onderdeel van het verkoopteam zorg jij samen met je collega’s voor de toestroom van nieuwe klanten voor Inofec! Je bent een echte aanpakker en commercieel ingesteld. Jouw werkdag is pas echt goed afgesloten wanneer er resultaat is behaald! Wanneer jij piepende stoelen hoort, zie jij direct de mogelijkheid om Inofec te introduceren. Daarnaast ondersteun je onze accountmanagers waar nodig en ben je gedreven om alles in goede banen te leiden.

Wie ben jij?
Je vindt het heerlijk om te werken in een proactieve en dynamische omgeving. Jij bent dan ook een echte aanpakker en gaat er altijd voor. Daarnaast:

  • Ben je een echt ‘mensen-mens’ en houdt er dan ook van om in contact te zijn met mensen;
  • Word je warm van het nabellen van koude leads;
  • Werk je nauwkeurig en kun je goed het overzicht behouden;
  • Ken je geen uren mentaliteit, enkel een sterke werkmentaliteit. Je sluit jouw dag tevreden af als je samen de doelen hebt bereikt.
 

Wie zijn wij?
Het Onderwijsteam bestaat momenteel uit 8 personen. We hebben projecten door heel Nederland en werken vanuit ons kantoor in Roosendaal. Ondertussen bestaat het gehele team van Inofec uit 42 enthousiaste collega’s. We zijn gedreven, maar er is ook ruimte voor gezelligheid.

Iedere dag zetten we alles op alles om onze klanten te adviseren en begeleiden bij de inrichting van hun kantoor, werkplek, kantine, klaslokaal, aula of vergaderruimte. En op vrijdag sluiten we standaard af met een gezamenlijke borrel.

Kom jij ons versterken?
Laat je gegevens achter en je hoort binnen 3 werkdagen van ons. We vertellen je graag meer over de rol en staan te popelen jou te leren kennen! We kijken uit naar jouw reactie! Je kunt je motivatie & gegevens sturen naar personeelszaken@inofec.nl.

Wij stellen het op prijs als bedrijven/bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze vacature ongevraagd hun cv’s of diensten aan bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden, zien wij als directe en persoonlijke sollicitaties, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.  

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan