Meteen naar de inhoud

GESLOTEN - Accountmanager New Business

Versterking Sales team - fulltime

Wil jij jouw salescapaciteiten naar een ‘next level’ brengen, aan tafel zitten bij een directe beslisser én hen adviseren en begeleiden naar een nieuwe en frisse kantooromgeving? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn ter versterking van ons Sales team per direct opzoek naar een fulltime Accountmanager New Business

In deze rol ben je vooral buiten actief: je gaat langs bij potentiële zakelijke klanten voor een kennismakings-, advies en/ of verkoopgesprek. Jij bent voor hen hét aanspreekpunt als het gaat om een nieuwe en eigentijdse werkomgeving die aansluit bij de wensen en behoeften. Je denkt mee, geeft samen met onze eigen interieurarchitect een goed advies en zorgt voor een correcte en vlotte afhandeling. Met jouw sales skills weet jij zowel Inofec, het team en jezelf naar een hoger plan te tillen.

Functie: Accountmanager New Business
Aantal uren per week: 40 uur
Locatie: Roosendaal
Startdatum: In overleg (per direct)

Binnen deze functie helpen we je natuurlijk graag mee:

  • Je kunt bij ons je talenten inzetten en ambities waar maken;
  • Je ontvangt een auto van de zaak, een telefoon en een laptop;
  • Je wordt intern getraind en ontvangt goede begeleiding.


Inofec, dé meubelpartner & werkplekinrichter van Nederland met meer dan 35 jaar ervaring, is van oorsprong een echt Brabants familiebedrijf. We staan bekend om onze jarenlange relaties, zowel als klant, maar ook als medewerker. We werken met kleine, dedicated teams binnen verschillende segmenten. We zijn een nuchter en informeel bedrijf, waar je veel vrijheid krijgt in de uitvoering van jouw rol.

We zijn op zoek naar iemand die past binnen ons team. Om goede meters te kunnen maken in deze rol is het fijn als je soortgelijke werkervaring hebt en je je fijn voelt in een hunting/ acquisitie rol. Je verkoopt vanuit de behoefte van de klant en adviseert deze met je juiste oplossing. Je bent resultaatgericht, hebt een drive-to-win, beschikt over voldoende mentale weerbaarheid en kunt makkelijk de deal sluiten

Sluit deze rol aan bij jouw ambities?

We vertellen je graag meer over de rol en staan te popelen jou te leren kennen! Je kunt je motivatie & gegevens sturen naar personeelszaken@inofec.nl. Je hoort binnen 3 werkdagen van ons. Wil je liever nog iets meer weten? Neem dan contact op via telefoonnummer 085 – 0607601. We spreken je graag!

Wij stellen het op prijs als bedrijven/bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze vacature ongevraagd hun cv’s of diensten aan bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden, zien wij als directe en persoonlijke sollicitaties, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.  

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan