Meteen naar de inhoud

Werken bij

Inofec is een echt familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in het inrichten van bedrijven, onderwijs, zorg, overheid, horeca en verenigingen. Inmiddels behoren we tot de top 10 van (kantoor)inrichters in Nederland. Sinds de oprichting in 1986 zijn we eigenlijk continu in ontwikkeling geweest en zijn we uitgegroeid een belangrijke partner voor verschillende organisaties. Ook op dit moment zitten we in een belangrijke transitie waarmee we onze organisatie nog beter willen maken en onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Vernieuwing en verbetering zit in ons bloed, want we willen de dingen die we doen niet gewoon goed doen, we willen ze ‘opvallend goed’ doen!

Inofec vrachtwagen

Met wie ga je werken?

De “Inofeccer” kenmerkt zich door een no-nonsense en schouders eronder mentaliteit. Hij of zij gaat voor het beste resultaat. Dat gaat misschien niet altijd even gemakkelijk. En het gaat ook niet altijd goed. Maar dat geeft niet, want zonder fouten leer je niets. We weten waar we staan en wat onze uitdagingen zijn. Collega’s helpen elkaar om niet alleen het beste uit zichzelf maar ook uit elkaar te halen. We vinden het dan ook belangrijk dat we eerlijk tegen elkaar kunnen zijn en elkaar kunnen aanspreken op wat niet goed gegaan is of beter kan. Want daar worden we allemaal beter van! Collega’s beoordelen elkaar en doen dat over de assen van inzet en houding.

We hechten veel waarde aan oprechte waardering en vieren de behaalde succesjes met elkaar. Naast hard werken houden we bij Inofec ook van gezelligheid, we hebben een actieve personeelsvereniging maar ook spontane vrijdagmiddagborrels zijn ons zeker niet vreemd!

Wat kun je verwachten?

Als je bij Inofec komt werken, kom je terecht in een platte organisatie zonder hiërarchische verhoudingen waarin je ruimte en vrijheid krijgt om jouw rol zo goed mogelijk te vervullen. We geven je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en zullen je daar ook zo goed mogelijk bij helpen. Aan de andere kant verwachten we van jou dat je jouw verantwoordelijkheid ook echt neemt. Dat je komt met initiatieven en ideeën die bijdragen aan een ‘opvallend goed’ Inofec!

Vanzelfsprekend zijn de ‘standaard’ arbeidsvoorwaarden bij ons ook gewoon goed en marktconform!

Dus, ben jij op zoek naar echt leuk werk? Dan is werken bij Inofec misschien wel wat voor jou. Kijk snel bij onze vacatures of er iets bij staat wat bij jou past. Staat jóuw baan er niet tussen maar denk je dat je gewoon bij Inofec thuishoort? Neem dan zeker contact op met ons, want dan leren we je in ieder geval graag kennen! Je kunt daarvoor altijd een mail sturen naar: personeelszaken@inofec.nl.

Wij zijn momenteel op zoek naar:

Bijrijder

We zijn op zoek naar energieke bijrijders!

Meubelmonteur

We zijn op zoek naar versterking in de bezorging!

Open sollicitatie

Wil je meer weten over werken bij Inofec?

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan