Meteen naar de inhoud

Designtalenten opgelet!

Altijd al eens op de Dutch Design Week willen staan?

Voor onze ontwerpwedstrijd zijn wij op zoek naar een ontwerptalent met een passie voor interieur!
Ontwerp jij voor ons dé stoel anno 2024 en bijbehorende familie? We zijn op zoek naar een stoel om lekker op te kunnen zitten, lunchen of vergaderen. Deze stoel kan gebruikt worden voor onder andere in conferenties, in een lunchruimte, een lerarenkamer of een scrum/agile/sprint ruimte.

Beginnen de ideeën bij jou al te borrelen? Doe dan vooral mee en maak kans om jouw creatie werkelijkheid te zien worden!

De winnaar ontvangt €500,- prijzengeld én krijgt een ereplaats in de expositie van The Substitute tijdens de Dutch Design Week 2023. Daarnaast word je in een persoonlijk persbericht vermeld!

Schrijf je alleen in óf samen met een partner voor 7 mei '23.

Spelregels

Heb jij ideeën voor die ene stoel of een hele stoelen reeks? Hierbij kun je denken aan; een ander frame, met of zonder armleuning, een barkruk etc. Laat je creativiteit zien! Dit wordt gewaardeerd.

  • Denk bij het ontwerp na over de haalbaarheid qua productie, bijvoorbeeld door het gebruik van de juiste materialen.
  • Innovatie speelt hierbij een grote rol! Je kunt hierbij denken aan duurzaamheid, circulariteit, praktische toepassingen en multifunctionaliteit. Kijk ook naar toekomstige maatschappelijke of zakelijke trends.
  • Presenteer je ontwerp incl. 2D en 3D tekeningen, materialenlijst, toelichting op duurzaamheid, het concept uitgelegd en serieproductie. 
  • Je kan je ontwerp inleveren tot en met 18 juni 2023. De winnaar maken we bekend op 30 juni!

Over Inofec

Met meer dan 37 jaar ervaring zijn wij de partner voor het maken van een opvallend goed & energiek interieur! Oftewel, we zoeken samen met onze klanten naar een creatieve of  benodigde oplossing. Je komt Inofec dan ook in alle segmenten tegen: in de horeca, bij bedrijven, het onderwijs, de zorg, verenigingen en overheidsinstanties. Deze segmenten bedienen wij door voor hen een projectinrichter, webshop en/of leverancier te zijn.

Over Spoinq

Lokaal vakmanschap, maatwerk & duurzaamheid! Dat is de kracht van Spoinq. De meubelen worden binnen Nederland ontworpen én geproduceerd. Op deze manier kan Spoinq kwaliteit garanderen en zijn zij flexibel. De Spoinq collectie past in ieder project, van restaurant tot hotel, kantoor of congres locatie maar ook zeker in huis.

Schrijf je nu in

Enthousiast geworden? Doe mee aan deze designwedstrijd, wij laten ons graag verrassen door een innovatief en vernieuwend ontwerp van een zitmeubel. Voer hieronder je gegevens in en wij sturen je een bevestiging met verdere informatie je hoe je jouw ontwerp kan indienen en meedoet aan deze waanzinnige ontwerpwedstrijd!

Inschrijftermijn verstreken

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan