Meteen naar de inhoud

Meubels voor de zorg

Zorginstellingen, verzorgingshuizen en ziekenhuizen verdienen een interieur waar aandacht aan is besteed. Een interieur dat rust en comfort biedt. Van wachtkamers in ziekenhuizen of klinieken, gemeenschappelijke ruimtes in dag verpleeghuizen tot aan eetkamers in woonzorgcentra. Onze meubels maken van iedere omgeving, waarin zorg verleend, wordt een fijne omgeving. Voor bezoekers, bewoners, patiënten én hun zorgverleners.

Passend interieur achter de schermen

Naast de publieke ruimtes, die door zorgverleners, hun patiënten en bezoekers gebruikt worden, zijn er ook ruimtes achter de schermen in te richten. De kantoren waar net zo hard gewerkt wordt en die daarom net zo veel aandacht verdienen als de rest van het interieur. Wij hebben bureaus, stoelen en kasten in ons assortiment die hier perfect op aansluiten.

Houten leestafel witte kuipstoeltjes
Catharina Stichting - Rockanje
wit bureau scheidingswand bureaustoel en blauwe stoel
SDW - Roosendaal

Wij besteden de grootste zorg aan het interieur, zodat jij met de grootste zorg jouw werk kunt doen. Inofec biedt alles wat voor de inrichting nodig is. Daarin denken we creatief en oplossingsgericht mee en durven we waar nodig buiten de lijntjes te kleuren. Elk project begint met een wens. Die inspireert tot een ontwerp en wordt uiteindelijk vertaald naar de praktijk.

Marcel Hopmans

Verkoopadviseur

Samen met jou gaan we graag op zoek naar meubels die zowel duurzaam als comfortabel zijn en helemaal passen binnen jouw zorginstelling.

Adviseur professionele inrichting meubels

Contact

Inventariseren, adviseren en realiseren

Wanneer we een interieurplan voor je mogen maken gaan we altijd volgens de volgende stappen te werk:

  1. Inventariseren. We brengen alle ruimtes die je in wilt richten en jouw specifieke wensen in kaart. Dit is ons vertrekpunt. 
  2. Adviseren. Op basis van bovenstaande informatie gaan we aan de slag en brengen we een advies uit aan je. We bespreken dit met je en zetten de puntjes op de i. 
  3. Realiseren. Ben je helemaal tevreden over ons voorstel? Dan gaan we je inrichting voor je realiseren! 
grijsblauwe treinbank houten leestafel grijsblauwe stoelen
Gezondheidscentrum Bergrand - Roosendaal
Limegroene kuipstoeltjes
Argos Zorggroep - Rotterdam

We bestellen de meubels voor je in de kleuren en materialen die jij hebt gekozen. Zodra ze binnen zijn leveren we ze bij jou op locatie. We zetten de meubels uiteraard ook voor je in elkaar en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee wanneer we vertrekken. Wanneer we weg zijn, heb jij een compleet nieuw inrichting die je direct kunt gebruiken. 

Referenties

Deze zorginstellingen mochten wij al voorzien van een nieuwe inrichting.

Showroom

Kom langs in onze showroom om onze meubels te bekijken.

Webshop

Alvast een digitaal voorproefje? Ga direct naar onze webshop.

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan