Meteen naar de inhoud

Meubels voor middelbare scholen

Meubels voor middelbare scholen moeten tegen een stootje kunnen en een fijne werkplek creëren voor zowel leerling als leerkracht en ander personeel. Goede bureaus, verstelbare stoelen voor een prettige zithouding en de juiste accessoires om de ruimtes praktisch in te richten zijn daarvoor essentieel. Wij hebben alles in onze verschillende collecties om elke middelbare school van een passend interieur te voorzien.

Inrichting klaslokaal

In het voortgezet onderwijs worden klaslokalen elk uur bezet door andere leerlingen. Meubels worden veel en intensief gebruikt en moeten daarom vooral stevig en duurzaam zijn. Daarnaast moeten ze ook zorgen voor een rustige en tegelijkertijd stimulerende leeromgeving. 

Klaslokaal met ramen muren
Klaslokaal met tafels en stoelen

Wij mochten al meerdere middelbare scholen inrichten en daarom kunnen wij u hierover goed adviseren. Over het type meubels dat u het beste kunt gebruiken en de kleurstellingen en het materiaal.

Marc Libregts

Verkoopadviseur Onderwijs

Op zoek naar vrijblijvend advies voor de inrichting van uw middelbare school? Ik ga graag met u in gesprek. Laat uw gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met u op.

Marc libregts

Contact

Leerkrachten en ander personeel

Uiteraard mogen de leraren en het andere werkzame personeel binnen het voortgezet onderwijs niet vergeten worden. Ook voor hen hebben we meubels in ons assortiment om een fijne en praktische werkplek te garanderen. 

Computerruimte met scheidingswanden
Kantine met rode en groene stoelen

Denk bijvoorbeeld aan ICT tafels voor de ICT werknemers en ergonomische zit-sta bureaus voor leerkrachten. De bureaus kunnen we aanvullen met goede, verstelbare bureaustoelen om zo de werkplek af te maken.

Inrichtingsplan voor middelbare scholen

Voor elke middelbare school waarvoor we de inrichting mogen verzorgen maken onze onderwijsadviseurs een inrichtingsplan. Dat gaat als volgt. Eerst brengen we uw wensen in kaart. Welke ruimtes moeten ingericht worden en welke meubels zijn daarvoor nodig? Vervolgens maken we een digitaal interieurplan, waarbij we de ruimtes inrichten met meubels uit onze collectie. U krijgt zo een goed idee van hoe de ruimtes eruit komen te zien wanneer ze ingericht zijn. Bent u hiermee akkoord? Dan gaan we direct aan de slag!

Referenties

Deze scholen gingen u voor.

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom.

Webshop

Bekijk onze meubels in de webshop.

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan