Meteen naar de inhoud

Meubels voor basisscholen

Op basisscholen wordt les gegeven, geleerd en hard gewerkt. Jonge kinderen brengen hier, samen met hun leraren en ander onderwijzend personeel, heel veel uren per week door. De meubels in een basisschool moeten daarom niet alleen functioneel zijn en tegen een stootje kunnen, maar ook sfeervol zijn. Klaslokalen moeten een rustige uitstraling hebben, maar ook het leren stimuleren. Goede, ergonomische stoelen en bureaus, zowel voor kinderen als het personeel zijn daarvoor essentieel. En wij kunnen daarbij helpen!

Inrichting klaslokaal

De inrichting van een klaslokaal bestaat uit meer dan alleen stoelen en tafels. Er is voldoende ruimte nodig om spullen op te bergen en wellicht wilt u leeshoeken of speciale werkplekken creëren in het klaslokaal. Ook daarvoor hebben we meubels in onze collectie. 

Klaslokaal met oranje muur
Klaslokaal met groepjes

Kasten en kluisjes voor leerlingen, scheidingswanden voor de gescheiden werkplekken en ICT bureaus voor computerwerkplekken. We kunnen al deze meubels leveren voor de inrichting van jouw ideale klaslokaal.

Marc Libregts

Verkoopadviseur Onderwijs

Op zoek naar vrijblijvend advies voor de inrichting van uw basisschool? Ik ga graag met u in gesprek. Laat uw gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met u op.

Marc libregts

Contact

Meubels voor leerling en leraar

In onze meubelcollectie hebben we meerdere leerlingtafels, te verkrijgen in verschillende maatgroepen. Zowel voor de allerkleinsten in groep 1 en 2 als de grotere leerlingen in groep 8 kunnen we dus geschikte meubels leveren. En uiteraard kunnen ook de leraren en het andere personeel een geschikte werkplek vinden binnen onze collectie.

Zitruimte met veel zitplekken
Klaslokaal met rustieke look

Zit-sta bureaus in verschillende afmetingen en ergonomische bureaustoelen die ervoor zorgen dat iedereen op een gezonde en verantwoorde manier kan werken.

Inrichtingsplan voor het klaslokaal

Wilt u aan de slag met het interieur van uw basisschool? Onze onderwijsadviseurs kunnen u helpen met de inrichting van de hele school met behulp van een inrichtingsplan. We brengen de ruimtes in kaart en tekenen daar de meubels digitaal in, zodat u een goede impressie krijgt van hoe de klaslokalen en werkplekken eruit komen te zien.

Referenties

Deze scholen gingen u voor.

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom.

Webshop

Bekijk onze meubels in de webshop.

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan