Meteen naar de inhoud

Complete inrichting van HBO en Universiteit

Wij hebben een compleet aanbod aan meubels om de volledige inrichting van HBO’s en Universiteiten te verzorgen. Van zit-sta bureaus, ergonomische stoelen, kasten en scheidswanden tot aan alle accessoires die nodig zijn om een ruimte compleet en functioneel in te richten. Álle ruimtes binnen het hoger onderwijs. Denk aan mediatheken, bibliotheken, ICT kantoorruimtes, flexwerkplekken en uiteraard ook de klaslokalen. Al deze plekken kunnen we volledig inrichten met onze meubels.

Ruim 35 jaar ervaring

En dat inrichten en onderwijsinstellingen voorzien van een goed interieur doen we we al ruim 35 jaar. Maar liefst 3.500 scholen gingen u al voor, van het basisonderwijs tot aan het hoger onderwijs. 

Witte collegezaal
Zitruimte met afscheidwanden

Wanneer u aan de slag wilt met u inrichting begeleiden wij u vanaf de allereerste kennismaking tot aan de oplevering van de meubels. Stap voor stap gaan we samen aan de slag voor een inrichting die past bij uw onderwijsinstelling.

Marc Libregts

Verkoopadviseur Onderwijs

Op zoek naar vrijblijvend advies voor de inrichting van uw hoge school of universiteit? Ik ga graag met u in gesprek. Laat uw gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met u op.

Marc libregts

Contact

Meubels op maat

Wilt u alvast een voorproefje krijgen van onze meubels, kijk dan zeker eens in onze webshop. Daar vindt u een overzicht van alle meubels binnen ons assortiment. Alle meubels kunnen op maat gemaakt worden in verschillende materialen en stoffen, zodat die altijd passen bij de stijl die u voor ogen heeft. 

Ruimte met veel grote vergadertafels
grote vergadertafel voor veel personen

De materialen en stoffen van dichtbij bekijken? Kom dan zeker eens lang in onze showroom.

Onze onderwijsadviseurs helpen u graag

Onze adviseurs hebben veel ervaring met het inrichten van scholen en gaan ook graag voor u aan de slag! Wilt u vrijblijvend kennismaken, neem dan contact met ons op, we plannen graag een afspraak met u in.

Referenties

Deze scholen gingen u voor.

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom.

Webshop

Bekijk onze meubels in de webshop.

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan