Meteen naar de inhoud

Meubels voor onderwijsinstellingen, kinderdagverblijf en BSO​

Een goede inrichting is voor iedere onderwijsinstelling, school, kinderopvang of BSO van groot belang. Zowel leerkrachten, begeleiders als jongeren brengen tenslotte een groot deel van hun tijd hier door. Schoolmeubels moeten daarom niet alleen duurzaam zijn, tegen een stootje kunnen maar ook een fijne werksfeer bevorderen. Bij Inofec kunt u terecht voor schoolmeubilair die precies aan die voorwaarden voldoet. Bureaus voor het onderwijzend personeel, tafels voor in de aula, stoelen voor de leerlingen in de klaslokalen: Bij Inofec vindt u een compleet aanbod aan meubels voor onderwijsinstellingen, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven.

Primair Onderwijs

Inrichting voor basisscholen en speciaal onderwijs.

Secundair Onderwijs

Complete inrichting voor middelbare scholen.

Hoger Onderwijs

Meubels voor MBO, Hogescholen en Universiteiten.

Inrichting scholen

Een school bestaat uit meerdere ruimtes, die allemaal hun eigen functie hebben. Elke ruimte moet dus ook voorzien worden van de juiste meubels. We hebben dan ook niet alleen meubels om klaslokalen in te richten, maar ook mediatheken, personeelskamers en aula’s. Iedere ruimte stelt weer andere eisen aan de inrichting en met ons complete aanbod, kunnen we op al deze eisen inspelen.

klein bureau en stoel klaslokaal
Edith Stein College - Den Haag
blauwe treinbankjes en groene stoelen en bijzettafeltjes
Curio Prinsentuin - Breda

Onze onderwijsmeubels zijn duurzaam, stevig en kunnen in vele kleurcombinaties geleverd worden. De inrichting past dus altijd bij uw leeromgeving. 

Marc Libregts

Verkoopadviseur Onderwijs

Een of meerdere ruimtes op school of de kinderopvang opnieuw inrichten? En wilt u daar vrijblijvend advies over krijgen? Vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Marc libregts

Contact

Van advies tot montage

Heeft u vragen over het inrichten van uw onderwijsinstelling, kinderopvang of BSO? Onze Adviseur Onderwijsmeubilair kan u als geen ander adviseren en ondersteunen bij dit project om het zo soepel mogelijk te laten verlopen. We denken met u mee, vanaf het maken van een keuze tot aan het installeren van de meubelen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op. 

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan