Meteen naar de inhoud

De receptie en de wachtkamer

Het visitekaartje voor bezoekers van jouw organisatie verdient een mooie inrichting. Wij hebben passende meubels voor het interieur van jouw receptie of wachtkamer.

Ontvangst in stijl

De receptie of wachtkamer van je organisatie. De plek waar je je klanten ontvangt en waar je relaties of patiënten even plaatsnemen in de wachtruimte. Een ruimte die wellicht niet als de belangrijkste plek van een kantoor of praktijk gezien wordt, maar die wel degelijk een belangrijke functie heeft. Het geeft tenslotte een eerste indruk van jouw bedrijf en fungeert als een visitekaartje. De inrichting van de receptie of wachtkamer moet dus helemaal passen bij wat je wilt uitstralen. En dat kan met onze meubels!

Inspiratie voor het interieur van je receptie

Multifunctionele inrichting

Het interieur van je receptie en wachtkamer moet multifunctioneel te gebruiken zijn. Voor je bezoek is het een plek om even te wachten, maar voor je medewerkers is het een plek waar ook gewoon gewerkt moet worden. En daar moet de inrichting op afgestemd worden. Die moet zowel functioneel, duurzaam als sfeervol zijn en passen bij je huisstijl. Onze stoelen, banken, bureaus, bureaustoelen en kasten kunnen zo gecombineerd worden dat ze helemaal passen bij de inrichting van de rest van je praktijk of kantoor. 

Meubels voor je wachtkamer en receptie

Zachte of robuuste stoffen, felle of zachte neutrale kleuren, hout of staal, mat of glanzend, tijdloos of klassiek, minimalistisch of sfeervol. Heb je al nagedacht over de sfeer die je wilt uitstralen? Bekijk onze meubels alvast online om wat inspiratie op te doen. 

Van interieurplan tot aan montage geregeld

Wanneer we voor je aan de slag mogen brengen we eerst al je wensen in kaart. Wat heb je nodig, wat moet je receptie of wachtkamer zeker bieden en welke sfeer wil je creëren. Op basis daarvan gaan wij aan de slag en maken we een interieurplan voor je, zodat je je goed kunt visualiseren hoe de ruimte eruit komt te zien. Vervolgens plaats je je bestelling en dan zit jouw werk erop! Wij leveren de meubels bij je op locatie en zetten ze daar direct voor je in elkaar. Het verpakkingsmateriaal nemen we direct weer mee!

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan