Meteen naar de inhoud

Complete inrichting van je restaurant

Gastvrij, functioneel en duurzaam. Een gastvrije inrichting, daar heb jij vast een goed idee bij. En wij hebben verstand van duurzame en functionele meubels. Samen kunnen we onze krachten bundelen en zo zorgen voor de beste inrichting van jouw restaurant of horecagelegenheid! Lees op deze pagina alvast wat meer over onze verschillende meubelcollecties en de tips die we voor je hebben.

Inrichting voor jou en je gasten

Een restaurant richt je in eerste instantie in voor je gasten. Zij moeten zich er fijn en op hun gemak voelen. Je bent boven alles tenslotte iemand die service verleent en het mensen naar hun zin wilt maken. Maar we vergeten niet dat deze ruimte ook jouw werkplek is. Het restaurant moeten dan ook zo ingericht zijn dat jij en je personeel er goed en prettig kunnen werken. Met een slimme indeling die zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid en een goed overzicht over je gasten.

Doe inspiratie op voor je restaurant

Tips voor een passend interieur van je restaurant

Wanneer je je restaurant opnieuw wilt inrichten of restylen, hebben we een aantal tips voor je om dat zo goed mogelijk aan te pakken:

  1. Maak een moodboard. Visualiseer hierop welke stijl je wilt hanteren in jouw restaurant. Door dit vooraf goed in kaart te brengen maak je gelijk een goede start! 
  2. Denk na over functioneel gebruik. Wat zijn de looproutes van je personeel vanaf de bar en de keuken en denk na over waar je de kassa wilt hebben. Dit is van belang om te weten in welk deel van het restaurant je tafels en stoelen kunt plaatsen voor je gasten. 
  3. In je restaurant heb je ook opbergruimte nodig. Ook dit gaat af van de ruimte die je kunt gebruiken om in te richten voor je gasten. 

Laat je inspireren

Sfeervolle tafels, comfortabele stoelen, praktische kasten en alles wat je nodig hebt om jouw restaurant slim en gastvrij in te richten.

Laat je adviseren

Ga je je restaurant inrichten, laat je dan adviseren door onze adviseurs. Ze brengen je restaurant in kaart, maken een plattegrond van de ruimtes die je van een nieuwe inrichting wilt voorzien en denken na over de sfeer die je wilt bereiken.

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan