Meteen naar de inhoud

Duurzaam design voor je garderobe en kleedkamer​​

Dit is misschien wel de ruimte die het meeste tegen een stootje moet kunnen. Die duurzaam ingericht moet worden met meubels die vooral functioneel zijn. Al onze meubels voldoen hier volledig aan en staan daarnaast ook gewoon heel mooi in je interieur. Het oog wil tenslotte ook wat! Bij Inofec vind je alle meubels die je nodig hebt voor je gaderobe en kleedkamer.

Interieurplan voor je garderobe en kleedkamer​

Garderobes en kleedkamers moeten op een slimme manier ingericht worden. Er moeten grotere aantallen mensen tegelijk op een functionele manier gebruik kunnen maken van de ruimte. De kasten moeten goed toegankelijk zijn, veel opbergruimte bieden en daarnaast moet er voldoende zitgelegenheid zijn. Om de ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken maken we daarom altijd altijd een interieurplan. Op die manier weet je zeker dat je op de beste manier gebruik maakt van de ruimte die je hebt.

Strak design of tijdloos klassiek. Doe hier inspiratie op!

Snel besteld en geleverd

In onze webshop vind je een compleet overzicht van alle meubels die je nodig hebt in je garderobe of kleedkamer. Wil je je meubels laten aanpassen zodat ze helemaal bij jouw huisstijl passen? Een stof en materiaalsoort kiezen die de sfeer creëert die past bij jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze adviseurs zodat zij een interieurvoorstel voor je kunnen maken. Vervolgens worden je meubels besteld en bij je op locatie geleverd. We zetten ze voor je in elkaar en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee. 

Neem alvast een kijkje in de webshop

Alvast wat inspiratie op doen en zien welke garderobekasten, rekken, kapstokken en lockerkasten we in ons assortiment hebben? Neem alvast een kijkje in onze webshop en bekijk welke meubels niet zouden misstaan in jouw garderobe of kleedkamer.

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan