Meteen naar de inhoud

Kantine inrichting

Waar mensen werken en samenkomen moet er ook op zijn tijd gegeten worden. De inwendige mens wil tenslotte ook wat! Aan het bureau op je werkplek eten is geen goed idee, je eet sneller te veel en geniet er minder van doordat je afgeleid bent door je werk. Daarnaast ben je, doordat je niet even afstand neemt van je werk, ook minder productief. Eten op je werk kan daarom echt het allerbeste in een kantine of aula, die daar voor bestemd is. Het geeft gelegenheid om even te lunchen, maar ook om even te ontspannen en daarna weer vol energie aan de slag te gaan. Hoe je zorgt voor een goede aula of kantine inrichting? Daar helpen wij je bij!

Voor in de kantine

Een kantine en aula zijn, net zo goed als een vergaderzaal of kantoor dat zijn, belangrijke ruimtes binnen je organisatie. Zorg er dan ook voor dat het interieur en de inrichting hierop aansluiten. 

Naast dat de kantine een plek is om te eten, is het net zo goed een plek van ontspanning. Het gaat dus om veel meer dan het kiezen van tafels en stoelen. De plek moet functioneel, efficiënt en aantrekkelijk ingericht worden. En dat kan zeker met de meubels die wij in onze verschillende collecties hebben.

Inspiratie voor je kantine

Functionele en aantrekkelijke inrichting

Naast dat je inrichting in de kantine functioneel en aantrekkelijk moet zijn, is er nóg een belangrijk punt om rekening mee te houden, namelijk de duurzaamheid. Kantinetafels en stoelen worden veelvuldig gebruikt en moeten daarom zeker ook tegen een stootje kunnen. Onze meubels kunnen dat! Tel daarbij op dat we ze altijd kunnen leveren in materialen en kleuren die bij jouw huisstijl passen, en je weet dat je de juiste plek hebt gevonden om de meubels voor jouw kantine of aula aan te schaffen.

Tips van onze adviseurs

Onze adviseurs kunnen je als geen ander helpen bij het inrichten van jouw kantine of aula. Ze denken hierbij niet alleen na over de keuze voor de juiste stoelen of tafels, maar zien de inrichting van de ruimte als een groot geheel. Ze helpen je bij het bepalen van de juiste kleuren, meubels, aankleding en accessoires. Samen met jou maken ze de kantine een fijne plek voor je werknemers en collega’s. 

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan