Meteen naar de inhoud

Gastvrij & functioneel interieur voor de horeca

Bezoekers komen naar jouw horecagelegenheid om te genieten en even weg te zijn uit de dagelijkse omgeving. Ze komen naar jou om te ontspannen. Het interieur moet daarom comfortabel, warm en sfeervol zijn en passen bij de beleving die jij voor je gasten wilt creëren. Daarnaast is het net zo belangrijk om de ruimte een fijne en functionele werkplek te maken voor je personeel. Zij zijn de mensen die jouw gasten ontvangen en bedienen en dus is het belangrijk dat zij hun werk goed kunnen doen. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het maken van interieurplannen die aan beide voorwaarden voldoen. En ook jou kunnen ze daarbij helpen!

Gastvrij en comfortabel

In onze collectie hebben we verschillende meubels die passen in een gastvrij en comfortabel design voor elke horecagelegenheid. Tafels die makkelijk te reinigen zijn en een warme uitstraling hebben en stoelen die daar goed bij passen en heerlijk zitten. Horeca inrichting gaat ook over ergonomie, duurzaamheid, materiaalgebruik en kleur. Het hele plaatje moet kloppen bij het totaalconcept dat jij voor ogen hebt. 

Hotel The Rosendale - Roosendaal
Hotel The Rosendale - Roosendaal

Naast het inrichten van de horecagelegenheid zelf, kunnen we ook alle meubels leveren die je nodig hebt om bijvoorbeeld je administratie te doen. Bureaus, bureaustoelen, kasten, tafels of lockerkasten; allerlei meubels die je ook achter de schermen een fijne werkplek geven.

Niels Pelle

Verkoopadviseur

Een horecaconcept moet van a tot z helemaal kloppen. Onze adviseurs denken daar heel graag over mee! Wil je eens vrijblijvend kennis maken met ons, neem dan contact op dan maken we heel graag een afspraak met je. 

Adviseur professionele inrichting

Contact

Meubels voor de horeca

Wij hebben meubels voor allerlei horecagelegenheden. Hotels, cafés en restaurants kunnen volledig door ons ingericht worden. Hoge tafels en barkrukken, gezellige zithoekjes met comfortabele bankjes. Stoelen die in allerlei kleuren en stofferingen te bestellen zijn. Kasten, zowel de praktische variant als de design versie. We hebben meerdere collecties binnen ons assortiment waarbinnen je al deze opties vindt. Er zijn altijd meubels die bij jouw horecagelegenheid passen!

lange houten leestafel stoelen
Grand Café Over de Tong - Roosendaal
Grijze stoffen stoelen bijzettafeltjes
Grand Café Over de Tong - Roosendaal

Veel van onze meubels zijn direct op voorraad en worden dan ook op korte termijn bij je geleverd. Wil je je meubels op maat laten maken, kiezen voor kleuren die passen bij jouw huisstijl, stoffen kiezen die jouw concept versterken, dan duurt levering iets langer. Onze adviseurs kunnen je exact laten weten wanneer we jouw nieuwe meubels kunnen leveren!

Referenties

Bekijk hier de horecagelegenheden die je al voor gingen en kozen voor onze meubels.

Showroom

Onze meubels zelf bekijken en proberen? Kom dan naar onze showroom!

Webshop

Online een kijkje nemen? Dat kan! Bekijk een deel van onze meubels in de webshop.

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan