Meteen naar de inhoud

Thuiswerkplek inrichten

We werken steeds vaker vanuit huis en dus is het steeds belangrijker om je thuiswerkplek goed in te richten. Met de laptop op de bank en aan de keukentafel kan best even, maar om klachten aan je rug en nek te voorkomen is het slim om uit te kijken naar een goed instelbaar of verstelbaar bureau en een ergonomisch verantwoorde stoel. Hoe je dat doet, dat lees je in onze brochure: In drie stappen naar een thuiswerkplek!

Stijlvol en functioneel

Bij Inofec hebben we meubels waarmee je je thuiswerkplek functioneel, maar ook stijlvol inricht. Ze maken van je thuiswerkplek een plek waar je verantwoord kunt werken, maar ook met plezier. Door te kiezen voor professionele meubels voor je thuiswerkplek zorg je daarnaast ook voor een duidelijke scheiding tussen je privé ruimtes, waar je ontspant en je werkplek, waar je productief en efficiënt wilt werken. Het helpt de balans tussen werk en privé bewaren en het vergroot je productiviteit.

Richt je thuiswerkplek in

Een stoel die past bij je bureau. Een bureau waarachter je ook staand kunt werken, zodat je je houding goed kunt afwisselen. Met voldoende werkoppervlak voor al je spullen. Het begin van een fijne, productieve werkplek.

Voor werkgevers en werknemers

Zowel werkgevers als werknemers kunnen wij helpen met het inrichten van thuiswerkplekken. Werkgevers helpen we met het samenstellen van hun persoonlijke collectie aan meubels en individuele werknemers zijn van harte welkom om hun eigen (bureau-)stoel en tafel bij ons uit te zoeken. Werk je voor een grotere organisatie? Attendeer je Directeur, HR, P&O of Facility verantwoordelijke dan zeker op de mogelijkheid dat wij dit vanuit Inofec voor je hele organisatie kunnen regelen! We helpen dan niet alleen jou, maar ook je collega’s met veel plezier aan een goede werkplek.

In 3 stappen de ideale thuiswerkplek!

Om organisaties op weg te helpen met het inrichten van thuiswerkplekken van hun medewerkers hebben we een brochure gemaakt. Hierin lopen we de volgende 3 stappen door:

01

Wat heb je nodig?

Wij brengen jouw wensen en behoeftes voor je werkplek in kaart.

02

Communicatie & instructie

Vervolgens vertalen we jouw wensen naar een persoonlijk interieurplan.

03

Inofec doet de rest

Wij leveren de meubels en zetten ze voor je in elkaar, zodat je direct aan de slag kunt.

Meer informatie over thuiswerkplek inrichting

Naast het 3-stappenplan staat onze brochure vol met handige tips & tricks die je helpen om een ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek voor je medewerkers te creëren. Uiteraard staat er ook een overzicht bij van bureaustoelen en tafels uit onze collectie. De brochure aanvragen kan via onderstaande knop.

Vraag de brochure aan

Vraag de ergonomie-gids aan